Stiri

Samsung a anunțat achiziția a YESCO Electronics

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung a anunțat achiziția a YESCO Electronics, LLC, cu sediul în Logan, Utah, un producător de top de soluții și afișaj LED, cu peste 2.000 de instalații în S.U.A., dar și în alte ţări. Achiziția consolidează intrarea Samsung pe piața soluțiilor de afișaj LED, extinzând dezvoltarea tehnologiei de vârf și a expertizei companiei dincolo de piața LFD ce utilizează panouri LCD, în care Samsung este lider la nivel mondial de 6 ani, consecutiv.

YESCO Electronics a fost o filială a Young Electric Sign Company (YESCO), un producător privat de soluții personalizate de afişaj.

„Având în vedere că piața tehnologiei de afișaj LED este într-o continuă creștere, înțelegem cât de important este să creăm experiențe relevante pentru a avea succes pe acest segment”, a spus Seog-Gi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Combinând vasta expertiză în domeniu a companiei YESCO Electronics cu rețeaua noastră globală, experiența de business și echipa de cercetare și dezvoltare formată din experți de top, ne confirmăm poziția de lideri și valoarea serviciilor pentru consumatori, în calitate de furnizor de soluții complete pentru afișajul digital.”

În contextul implementării atât de rapide a tehnologiei LED, care oferă o calitate îmbunătățită a imaginii, eficiență în consumul de energie și funcționalitate la nivel operațional, Samsung va lucra împreună cu YESCO Electronics pentru a le oferi utilizatorilor ecrane durabile și rezistente, adaptate unor condiții variate, inclusiv celor extreme. Succesul dovedit al YESCO Electronics include execuții extinse și impresionante de afișaj digital pe multe din piețele unde Samsung deja activează, inclusiv în retail, educație, mediul corporate, industria hotelieră și de transport.

„Relația consolidată dintre Samsung și YESCO va consolida poziția YESCO pe piața de profil”, a declarat John Williams, CEO YESCO Electronics. „Această achiziție asigură accesul serviciilor și sistemelor noastre în rețeaua globală Samsung, permițând unei game mai mari de companii să ofere consumatorilor lor experiențe vizuale impresionante și mai captivante. Ca parte a echipei Samsung, YESCO Electronics va oferi consumatorilor o varietate mai mare de produse de top.”

Fondată în 1988, compania YESCO Electronics se bucură de o bogată tradiție, implementând cu succes atât proiecte mari, la scară mondială, cât proiecte de dimensiuni mai mici.

To Top