Stiri

Samsung a lansat GALAXY Camera Wi-Fi

Samsung Galaxy Camera
Samsung Galaxy Camera

Samsung GALAXY Camera Wi-Fi, cel mai nou membru al seriei GALAXY Camera, este un model care îmbină o cameră foto digitală cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și conectivitatea Wi-Fi dual-band. GALAXY Camera (Wi-Fi) are toate inovațiile și caracteristicile practice oferite de GALAXY Camera, dar fără posibilitatea conexiunii 3G.

Cu noul model, utilizatorii pot folosi tehnologia Wi-Fi dual-band cu care camera este echipată pentru a partaja fotografiile cu familia și prietenii direct de pe aparat, prin email, rețele sociale sau alte servicii de comunicații mobile, precum Samsung ChatON. Totodată, ei pot face back-up instant imaginilor atunci când sunt conectați la internet.

Având zoom puternic, de 21x, și senzor de imagine BSI CMOS de 16M, GALAXY Camera (Wi-Fi) îmbină caracteristicile unei camere compacte superioare cu design-ul simplu și comfortabil. Fotografiile utilizatorilor pot avea calitate similară celor profesioniste datorită celor 19 moduri Smart de fotografiere integrate, care permit utilizatorilor să aleagă dintr-o serie de opțiuni predefinite, precum Light Trace sau Action Freeze, pentru a obține fotografia perfecta de fiecare dată.

GALAXY Camera (Wi-Fi) acceptă aplicațiile din Google Play datorită sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

To Top