Stiri

Samsung a lansat Galaxy Tab A8, o tabletă simplă și practică

Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8

Samsung ne arată că poți lansa în anul 2021 produse cu specificații modeste. Tableta Galaxy Tab A8 nu are cu ce să impresioneze, exceptând poate fiabilitatea caracteristică produselor Samsung. Deși tableta este subțire și ușoară, aceasta vine cu un ecran de 10.5 inchi, o ramă subțire și un raport al ecranului de 16:10. Cu toate acestea rezultatul constă într-un raport ecran/corp de 80%.

Viitorii clienți Samsung pot alege dintre versiunile cu 32GB sau 64GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD pentru a obține spațiu de până la 1TB. Extinderea memoriei va fi necesară odată ce fotografiile și filmele la rezoluție 4K ocupă tot mai mult spațiu. Galaxy Tab A8 este acum disponibil și cu 3GB sau 4GB de RAM. O baterie de 7.040mAh cu încărcare rapidă de până la 15W le asigură utilizatorilor ore în șir de redare video, fără să-și facă griji că vor rămâne fără baterie.

Pentru utilizatorii noi, Galaxy Tab A8 vine cu două luni de YouTube Premium fără reclame, astfel încât aceștia să poată viziona videoclipurile preferate neîntrerupt, în fundal și offline.

Disponibilitate

Galaxy Tab A8 va fi disponibil în culori precum Gray, Silver și noul Pink Gold în Europa începând cu sfârșitul lunii decembrie și va fi disponibil și în alte regiuni, precum SUA, în ianuarie 2022.

To Top