Stiri

Samsung a lansat noul Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung a lansat noul telefon Galaxy A52s 5G, un model ce continuă o linie ce s-a bucurat de un real succes. Galaxy A52s 5G este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 778G pentru performanțe îmbunătățite și este disponibil într-o nouă variantă de culoare – Awesome Mint. Samsung Galaxy A52 5Gs va extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab S7 / S7 +.

Galaxy A52s 5G oferă ecranul Infinity-O de tip Super AMOLED, cu diagonala de 6,5 inchi. Rata de refresh a crescut la 120Hz, iar jocurile și navigarea pe internet au devenit mai fluide. Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad. Cu camera principală de 64MP (OIS) a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, Ultra Wide, Tele și Macro, fotografiile de calitate nu mai sunt o excepție. Mai mult, camera frontală de 32MP ajută la realizarea fotografiilor selfie la rezoluție mare.

Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc puternică cu Game Booster bazat pe AI. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a netezi grafica, astfel încât experiența de joc să fie la cote maxime. Bateria de 4.500 mAH vine cu încărcare super rapidă de 25W, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru jocuri și mai puțin timp de așteptare pentru o încărcare completă.

Disponibilitate

Noul Samsung Galaxy A52s 5G este disponibil în România din această săptămână la un preț recomandat de 2.199 Lei. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.

To Top