Stiri

Samsung a lansat noul Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung a lansat noul Galaxy S8, un smarphone care depașește limitele dispozitivelor tradiționale, având un design hardware inedit și care oferă utilizatorilor o nouă modalitate de interacțiune cu telefoanele lor. Având o multitudine de servicii și aplicații noi, cât și uimitorul Infinity Display, ce oferă o experientă de vizionare fără precedent, noul Galaxy S8 aduce un nou nivel de funcționalitate și utilizare, oferind o galaxie de posibilități.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Noul Galaxy S8 are la bază cunoștințele specializate Samsung de a crea un design uimitor și dispozitive inovatoare. Disponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inch, Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

În plus față de noile inovații în design, Samsung continuă să ofere tehnologie inovatoare utilizatorilor, incluzând următoarele:

· Cameră premium: Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.
· Performanțe puternice: Îmbinând performanțe ridicate și conectivitate, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.
· Divertisment: Fiind primul dispozitiv mobil ce a obținut certificarea MOBILE HDR PREMIUMTM de către UHD Alliance, Galaxy S8 oferă aceleași culori vibrante și contraste pe care producătorii de filme au avut intenția să le folosească în emisiunile preferate. Adițional, Galaxy S8 oferă experiențe de gaming inedite, având atât tehnologie grafică superioară, cât și jocuri disponibile pe Game Pack, inclusiv cele suportate de Vulkan API.
· Standard global în securitatea mobilă: Noul Galaxy S8 are integrată platforma Samsung Knox, o platformă de înaltă-securitate. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy S8 oferă o selecție vastă de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare.

Noul Galaxy S8 va include și specificațiile fundamentale Galaxy pe care utilizatorii le apreciază:
· IP68 rezistență la apă și praf
· Suport MicroSD până la 256GB
· Always-on display
· Încărcare wireless și fast-charging

Galaxy S8 oferă un portofoliu robust de produse și servicii, elevând experiența Galaxy S8 către productivitate și conectivitate mobilă în premieră.
Galaxy S8 lansează noul Gear VR Controller, dezvoltat de Oculus. Activând, în mod convenabil, controlul și navigația cu o singură mână, controller-ul oferă o mai bună interacțiune de mișcare prin accesarea conținutului VR interactiv. Galaxy S8 va fi, de asemenea, conectat cu noul Gear 360 pentru a crea video-uri 4K la 360 grade și fotografii de 15MP.

Noile căști de înală performanță produse de AKG by Harman, oferă o calitate de sunet imbatabilă, fără să compromită audio-ul. Acestea vor fi incluse în cutie, ca accesorii. Aceste căști vor avea un canal hibrid comfortabil pentru o mai bună anulare a zgomotului de fundal și vor fi produse dintr-un material metalic, care nu se încurcă.

Galaxy S8 va fi disponibil spre vânzare în Europa începând cu 28 Aprilie. Va fi disponibil într-o paletă bogată de culori, printre care se numără Midnight Balck, Orchid Gray și Arctic Silver. Comenzile în avans pentru Galaxy S8 încep imediat, clienții care comandă înainte de 19 aprilie urmând să beneficieze de livrare cu 8 zile mai devreme înainte de dispobnibilitatea comercială a dispozitivului, în funcție de stoc.

To Top