Stiri

Samsung a prezentat afișaje difitale cu sistem de operare Tizen

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung a prezentat noile soluții de afișaj digital și ecrane inteligente la târgul InfoComm 2016, cea mai mare conferință globală anuală din industria AV. Evenimentul s-a desfăşurat la Las Vegas și a fost vizitat de peste 40.000 de oameni din aproape 110 țări.

Începând cu anul 2016, noile serii P de afișaj digital de la Samsung vor integra cea de-a patra generație de platforme digitale SMART (SSSP 4.0 – Samsung SMART Signage Platform) cu sistem de operare Tizen. Prin acesta, SSSP va oferi o performanță grafică superioară și o redare a conținutului fluentă, care vor extinde posibilitatea utilizatorilor de a folosi ecranele digitale, creând o experiență memorabilă pentru clienți.

Platforma SSSP 4.0 îmbunătățită oferă utilizatorilor posibilitatea de a dezvolta și a folosi aplicații web prin oferirea suportului HTML5 și a unui set de instrumente cuprinzător, ce include Web Simulator și Tizen Emulator.

Samsung MagicInfo Server 4.0, o componentă ce îmbunătățește platforma SSSP 4.0, le permite utilizatorilor să își gestioneze întreaga rețea de ecrane din orice locaţie, printr-un server centralizat. Fiabil și ușor de utilizat, MagicInfo Server 4.0 integrează un sistem Backup Player și DataLink pentru transmiterea conţinutului.

Noile ecrane standalone Samsung (seriile PHF și PMF) oferă soluții de afișaj ce pot fi adaptate pefect în spațiile înguste sau iregulate. Având un design subțire (29.9 mm) și o ramă îngustă (6.9 mm), ecranele PHF și PMF sunt printre cele mai subțiri de pe piață și se adaptează oricăror nevoi de business. Ecranele cu sistem Tizen sunt proiectate pentru a funcționa fără întrerupere, în regim 24/7, și au integrat un receiver cu infraroșu (IR) care asigură performanță continuă în orice situație.

Proiectate pentru orice mediu exterior, ecranele din seria OHF suportă temperaturi de la -30 oC la +50 oC, performanţa nefiind afectată. Cei care interacționează cu aceste ecrane beneficiază de experiența oferită de un ecran cu luminozitate de 2.500 de niți și o rată de contrast 5.000:1 care asigură claritatea imaginilor în orice moment al zilei.

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

To Top