Stiri

Samsung anunță noile modele Neo QLED, Lifestyle și OLED

Samsung Neo QLED 2022
Samsung Neo QLED 2022

Samsung anunță gama de televizoare pentru anul 2022, care cuprinde seria premium Neo QLED 8K, televizoarele Lifestyle și noul Samsung OLED. Concentrate pe baza filozofiei Samsung „Screens Everywhere, Screens For All”, cele mai recente inovații îmbunătățesc experiența de divertisment.

Vârful de gamă – Neo QLED 8K

Vârful de gamă al portofoliului de televizoare Samsung – seria Neo QLED 8K – oferă o experiență de vizionare dinamică cu o tehnologie inovatoare.
Spectatorii pot observa detaliile 8K, indiferent de calitatea conținutului, datorită procesorului său Neural Quantum 8K cu AI. Cu ajutorul ecosistemului Samsung 8K, utilizatorii pot conecta noul Samsung Galaxy S22 la televizor pentru a reda conținutul înregistrat la rezoluție nativă 8K pe orice ecran Samsung Neo QLED 8K.

Panoul noului Neo QLED 8K este format din MiniLED-uri, care au 1/40 din dimensiunea LED-urilor standard, pentru o densitate mai mare și un contrast îmbunătățit, atunci când acestea sunt îmbinate cu Procesorul Neural Quantum 8K. Îmbunătățirea constantă a performanței este reprezentată printr-o nouă procesare pe 14 biți și un strat anti-reflexie pentru a reduce strălucirea și distragerile.

Gama Samsung Neo QLED 8K 2022 include trei serii noi – QN900, QN800 și QN700 – și va fi disponibilă în dimensiuni de 55, 65, 75 și 85 de inchi.

Televizoarele Lifestyle

Televizoarele joacă un rol din ce în ce mai important în casă, cu o cerere tot mai mare de personalizare. Portofoliul de televizoare Lifestyle de la Samsung oferă o serie întreagă de inovații cu scopul de a îmbogăți experiența de vizionare.

The Frame oferă un Magazin de Artă (Art Store) actualizat, care face conținutul mai ușor de răsfoit și selectat, permițându-le abonaților accesul la peste 1.600 de piese de artă de la instituții de artă de renumite. În cazul noului The Frame 2022, consumatorii se pot bucura acum de o perioadă de încercare gratuită de 2 luni, extinsă cu 1 lună față de perioada de încercare anterioară.

The Serif vine cu o carcasă cu finisaj mat pentru a se îmbina perfect cu ecranul Matte Display, accentuând elementele de design.
The Sero, prezent și el în portofoliul de televizoare Lifestyle al Samsung, vine cu o gamă de funcții îmbunătățite. Ecranul Matte Display și noi funcții inteligente au fost adoptate pentru o experiență optimizată a ecranului vertical.

The Frame 2022 va fi disponibil în dimensiuni de 32, 43, 50, 55, 65, 75 și 85 de inchi, The Serif în dimensiuni de 43, 50, 55 și 65 de inchi, iar The Sero în dimensiunea de 43 de inchi.

Samsung OLED

Continuând conceptul din spatele „Screens Everywhere, Screens For All”, Samsung își extinde portofoliul de televizoare prin adăugarea, în cadrul seriei 2022, a noului Samsung OLED (S95B).

Samsung OLED reunește performanța de vârf a Procesorului Neural Quantum 4K, experiențele inteligente ale platformei Tizen cu cele de sunet ale Samsung Object Tracking Sound și Q-Symphony cu Dolby Atmos. Toate împachetate într-un design subțire LaserSlim.

Susținut de Procesorul Neural Quantum, care este încorporat pe modelele premium Neo QLED de la Samsung, S95B dispune, de asemenea, de un amplificator de luminozitate OLED brightness booster și de mapare perceptivă a culorilor pentru a oferi detalii mai luminoase, mai precise și cele mai realiste culori.
Samsung S95B va fi disponibil în dimensiuni de 55 și 65 de inchi începând cu luna aprilie.

To Top