Stiri

Samsung dezvăluie primul monitor curbat de gaming cu mini LED și Quantum Matrix

Samsung Odyssey Neo G9 G95NA
Samsung Odyssey Neo G9 G95NA

Samsung crede că viitorul gamingului va fi reprezentat de monitoarele curbate, cu imagini impecabile. Primul monitor curbat de gaming din lume, cu mini LED și cu tehnologie Quantum Matrix este disponibil la precomandă, la nivel mondial, începând cu luna August 2021.

Samsung Odyssey Neo G9 (G95NA) dispune de display-ul Quantum Mini LED și de Quantum HDR 2000 pentru o experiență de joc mai captivantă.
Odyssey Neo G9 utilizează aceeași tehnologie Mini LED integrată în cea mai recentă gamă de televizoare Neo QLED de la Samsung. Această tehnologie de afișare de nouă generație este pusă în valoare de o nouă sursă de lumină, Quantum Mini LED. La 1/40 înălțimea unui LED convențional, Quantum Mini LED are micro-straturi incredibil de subțiri umplute cu multe alte LED-uri.

În plus, tehnologia Quantum Matrix, valorifică gradarea îmbunătățită pe 12 biți pentru un control mai mare al sursei de lumină. LED-urile Quantum Mini fac zonele întunecate mai întunecate, iar cele luminoase și mai luminoase, cu 2.048 de zone de estompare, asigurând o afișare a conținutului așa cum este el menit să fie vizualizat. Quantum HDR 2000 oferă o luminozitate maximă de 2.000 de niți, cu o certificare obținută din partea VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), alături de un raport de contrast static de 1.000.000:1. În plus, tehnologia de ultimă oră a imaginii Samsung oferă niveluri perfecte de alb și negru, pentru un contrast de neegalat și detalii imaculate.

Bazat pe tehnologia de înaltă performanță inițiată de actualul Odyssey G9, Odyssey Neo G9 are un display ultra-wide de 49 inchi cu un raport de 32:9 care oferă o tehnologie Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție 5.120 × 1.440) cu o viteză rapidă, o rată de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns de 1 ms.
Odyssey Neo G9 oferă o sincronizare adaptivă pe DP 1.4 și HDMI 2.1, fiind compatibil cu NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync Premium Pro.

Odyssey Neo G9 de la Samsung cu Quantum Mini LED va fi disponibil la precomandă, la nivel global, din 29 iulie 2021 până în data de 9 august 2021.

To Top