Stiri

Samsung și d’strict creează conținut revoluționar pentru panourile SMART

Panou SMART creat de Samsung
Panou SMART creat de Samsung

Samsung a anunțat un nou parteneriat cu o companie de design din Seul, d’strict, pentru a realiza conținut inovator de artă media pentru întreaga industrie Samsung de panouri SMART. Inspirați de răspunsul pozitiv primit în urma designului captivant realizat de d’strict pentru panourile Samsung SMART, Samsung și d’strict își reunesc expertiza pentru a exploata potențialul nelimitat al panourilor digitale.

Companiile vor produce noi piese de artă media pentru potențialii clienți ai panourilor Samsung SMART și vor prezenta proiecte de artă publică prin intermediul panourilor Samsung LED instalate în puncte importante de atracție globale din întreaga lume, precum Times Square din New York și Catedrala Duomo din Milano.

Fiind o companie de design axată pe crearea de experiențe centrate pe utilizator, cu un conținut unic și tehnologie media digitală, d’strict a atras atenția la nivel global în mai 2020, după ce designul său uriaș de undă 3D a apărut pe panoul SMART LED al Samsung, cel mai mare ecran curbat din Coreea, situat pe Clădirea SMTown COEX din cartierul Gangnam din Seul.

To Top