Stiri

Samsung Galaxy J6 – un telefon mediu pentru 2018

Samsung Galaxy J6
Samsung Galaxy J6

Telefoanele anului 2018, ce au performanțe medii, ar putea să surprindă orice client care nu urmărește de aproape evoluția tehnologiilor IT. Atunci cand a debutat pe Galaxy S8, ecranul de tip “Infinity Display” a facut adevarate valuri pe piata. Un an mai tarziu, celebrul panel continua sa impresioneze si este unul dintre principalele argumente ale noului model mid-range Samsung Galaxy J6 2018. Telefonul a fost anuntat in mai, iar in Romania a ajuns undeva prin luna iunie. Este disponibil atat in magazine (online sau offline), cat si in oferta operatorilor de telefonie mobila de la noi.

De remarcat ca, acest device nu pare deloc unul ieftin atunci cand il vezi prima data. Plasticul folosit de producator si finisajele de foarte buna calitate pe un design unibody, elegant, fac din Galaxy J6 2018 un telefon mai mult decat interesant. In ciuda greutatii sale de 154 de grame, telefonul are un grip foarte bun si il simti cu adevarat sub control in mana. Corpul este mai mic si utilizarea dispozitivului one-hand este facila.

Toate porturile de acces sunt in partea de jos a smartphone-ului. Acolo unde gasim atat port microUSB pentru incarcare si sincronizare date, cat si mufa de casti de 3.5 milimetri, la care din fericire, Samsung nu a renuntat. Difuzoarele sunt amplasate undeva sub treapta superioara a corpului, ceea ce face ca vizionarea filmelor sau a clipurilor sa fie incantatoare, pentru ca utilizatorul nu va bloca astfel cu degetul speaker-ele.

Samsung Galaxy J6 2018 este alimentat de un procesor octa-core si are la bord o memorie RAM de 3GB RAM (standard) sau 4GB RAM (versiunea mai scumpa). Dispozitivul este capabil sa gestioneze fara emotii sarcinile zilnice de utilizare ale unui smartphone, de la apeluri si mesagerie, pana la aplicatii social media, vizionarea de clipuri, redarea de muzica si chiar sesiunile de gaming. E drept, anumite jocuri solicitante par sa suprasolicite smartphone-ul.

Telefonul permite in acelasi timp o experienta software de calitate. Interfata celor de la Samsung este corect aplicata peste Android 8.0 Oreo de la Google si usureaza misiunea utilizatorului. Numeroasele caracteristici de accesibilitate de pe Samsung Galaxy J6 2018 sunt de asemenea atractive pentru viitorul sau actualul posesor al telefonului. Care are inclusiv propriul sau asisten de voce (Bixby). Dar si senzor de amprenta digitala, deblocare faciala, vizionarea separata a ecranului (Split Screen View), gestionarea memoriei si asa mai departe. Intre aplicatiile incluse direct in pachet de Samsung, veti descoperi Samsung Mall, Samsung Pay Mini si modul S-Bike.

Bateria telefonului are o capacitate de 3.000 de miliamperi si rezista la utilizare cam o zi, o performanta normala, care poate fi imbunatatita daca maniera in care gestionezi telefonul este una mai economica.

Asa cum spuneam ecranul sau este unul dintre argumentele puternice pe care le are Samsung Galaxy J6 2018. 5.6-inch in diagonala pe un aspect modern 18.5:9, cu o densitate a pixelilor buna, cu protectie Corning Gorilla Galss, o rezolutie 1480 x 720 px si tehnologie Super AMOLED in spate. Din pacate constructia acestui model se bazeaza pe plastic, astfel ca se poate intampla sa ai probleme in a-l pastra in siguranta.

La fel ca si partenerii sai de gama, Samsung Galaxy J6 2018 are acum un pret ceva mai mic in Romania. Pe baza ultimelor doua-trei saptamani de monitorizat oferte de piata, putem spune ca un pret minim pentru Galaxy J6 in acest moment este de 840 de lei. Pretul mediu, ajunge undeva la 1000 de lei, dar este mai mic decat pretul initial al telefonului, la intrarea sa in tara noastra. La acest bani, performanta pe care o ofera pare destul de buna. In plus, Samsung Galaxy J6 2018 poate fi achizitionat la abonament de la oricare dintre operatorii importanti din Romania, iar in acest context, pretul sau este cu mult redus.

Samsung Galaxy J6

Samsung Galaxy J6

To Top