Stiri

Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Samsung a anunțat o colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional, devenind partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. Noul dispozitiv Samsung GALAXY Note 3 a fost numit telefonul oficial a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. GALAXY Note 3 este cel mai recent dispozitiv din linia de produse Note și oferă un ecran mai mare și un creion electronic inteligent.

Comitetul Olimpic Internațional va oferi telefonul oficial Samsung GALAXY Note 3 tuturor sportivilor de la Soci 2014.
De asemenea, pentru a eficientiza comunicațiile în cadrul competiției, Samsung a îmbunătățit aplicația Works Olimpics Wireless (WOW), ce va oferi date actualizate de la competițiile sportive. În calitate de partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, Samsung a creat în mod special aplicația WOW pentru participanții la Jocurile Olimpice, inclusiv pentru reprezentanții oficiali, personalul și oficialii din cadrul Comitetului Olimpic Internațional, Comitetelor Olimpice Naționale și de organizare, începând cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Pentru utilizatorii din întreaga lume, aplicația Public WOW va transforma dispozitivele Android în stații mobile de sport cu acces instantaneu la Soci 2014. Este a doua oară când aplicația Public WOW este disponibilă la nivel mondial, după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, 2010. Aplicația Public WOW le oferă fanilor sportului acces gratuit și în timp real la știrile de la competiții, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numărul de medalii și statistici ale jocurilor.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

To Top