Stiri

Samsung GALAXY NX cu obiective interschimbabile și Android

Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a GALAXY NX, prima cameră cu obiective interschimbabile și funcții 4G, ce rulează pe sistemul de operare Android.
Partajarea rapidă, asigurată de conexiunile Internet Wi-Fi si 4G, fac din noua cameră foto un dispozitiv ideal pentru distribuirea imaginilor.

Datorită rezoluției și a gamei cuprinzătoare de obiective interschimbabile Samsung, GALAXY NX oferă imagini de calitate superioară. Cu senzorul APS-C de 20,3 MP, imaginile captate vor fi clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. Sistemul Avanced Hybrid Focus, cu detectare de fază și de contrast, viteza de declanșare de 1/6000 sec și cea de fotografiere de 8,6 fps le permit utilizatorilor să surprindă rapid imagini de calitate.

Gama mare de obiective interschimbabile, de la celepancake și fisheye, până la cele mai rafinate obiective prime și zoom, ofera utilizatorilor o perspectiva diferita asupra lumii și sunt potrivite pentru orice situație de fotografiere. În plus, un element suplimentar de realism este oferit de posibilitatea captării de imagini 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

Samsung GALAXY NX

Samsung GALAXY NX

Echipat cu Android 4.2 Jelly Bean, GALAXY NX pune la dispoziția utilizatorilor un întreg univers de aplicații Android. Utilizatorii vor beneficia de viteza de reacție și performanța oferite de GALAXY NX datorită procesorului Quad-Core de 1,6GHz pe care rulează sistemul Android, memoriei de 2GB RAM și spațiului de stocare de 16GB. În plus, pentru a compune fotografii cu o și mai mare ușurință, utilizitatorii beneficiază de un ecran tactil LCD de 4,8 inch, precum și de vizor electronic pentru o vizibilitate mai bună a imaginilor captate, chiar și atunci când afară este soare puternic.

Samsung GALAXY NX

Samsung GALAXY NX

To Top