Stiri

Samsung GALAXY S4 a fost lansat în România

Samsung GALAXY S IV
Samsung GALAXY S IV

Samsung a lansat pe piața din România ultima generație a Galaxy S, mult așteptatul GALAXY S4. Telefonul și-a făcut intrarea în stil de mare vedetă. Un elicopter a aterizat pe acoperișul unui imobil de birouri de 15 etaje, amplasat pe bd. Iancu de Hunedoara din București iar „agenții” au coborât cu celebrul S4.

Telefonul dispune de un hardware performant cu un procesor puternic (ce diferă de la țară la țară) și un ecran Super Amoled FullHD de 5 inci. În ciuda performanțelor hardware, care s-ar putea să nu spună prea multe unui utilizator obișnuit, Samsung preferă să promoveze funcțiile care-l fac mai „uman”.

Suficient de inteligent încât să detecteze fața, vocea și mișcările utilizatorilor, Galaxy S4 permite controlarea ecranului fără a-l atinge, făcând astfel posibilă realizarea sarcinilor cu mai puţin efort.

Funcția ‘Air Gesture’ face posibilă schimbarea melodiei pe care utilizatorii o ascultă printr-o simplă mișcare a mâinii. ‘Air View’ le dă posibilitatea de a previzualiza fotografii sau e-mailuri doar planând degetul asupra acestora, iar cu ajutorul ‘Samsung Smart Pause’, telefonul poate fi controlat cu privirea. Astfel, atunci când utilizatorii vizionează un videoclip, acesta se va opri dacă aceștia vor privi în altă direcție și va rula din nou imediat ce își vor întoarce privirea asupra lui.

Samsung GALAXY S4 va fi disponibil în reţelele partenerilor până la sfârşitul acestei luni.

Samsung GALAXY S IV

Samsung GALAXY S IV

To Top