Stiri

Samsung GALAXY S4 zoom – un smartphone cu zoom optic

Samsung GALAXY S4 zoom
Samsung GALAXY S4 zoom

Samsung România anunță disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom. Samsung GALAXY S4 zoom este un dispozitiv care poate îndeplini atât rolul unui smartphone de vârf, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Fiind echipat cu zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine și blitz Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabilește noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu ajutorul telefonului mobil.

Zoom Ring le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid, simplu și intuitiv, caracteristicile cheie ale lui GALAXY S4 zoom. Chiar dacă se află în mijlocul unui apel telefonic și văd ceva ce trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițând fotografierea și distribuirea imaginii direct prin MMS. Pentru o utilizare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferind acces cu o simplă mișcare a mâinii la mai multe moduri de fotografiere, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode.

Datorită zoom-ului optic 10x și a senzorului de 16MP CMOS cu iluminare din spate, GALAXY S4 zoom le permite utilizatorilor să surprindă imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condițiile de iluminare, fără a fi nevoie să transporte un echipament foto greu. În plus, Stabilizatorul Optic de Imagine minimalizează neclaritatea și stabilizează imaginea în timpul utilizării zoom-ului, pentru fotografii și clipuri video de înaltă calitate.

Funcția Photo Suggest permite conectarea rapidă la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească și să compună cele mai bune fotografii oriunde în lume, direcționându-i către cele mai frumoase locuri în apropierea lor.

Cu ajutorul modului de fotografiere Smart Mode grija setărilor dispare, utilizatorii fiind liberi să fotografieze în mod artistic și să obțină rezultate impresionante. Cu Drama Shot pot fi realizate imagini deosebite prin fuzionarea unor fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, iar Action Freeze permite captarea unei acțiuni de mare viteză. Funcția Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune moduri de fotografiere pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, astfel că utilizatorii vor obține întotdeauna cele mai bune cadre.

Samsung GALAXY S4 zoom

Samsung GALAXY S4 zoom

To Top