Stiri

Samsung Galaxy S5 în oferta Flanco

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 este disponibil în oferta Flanco. Samsung Galaxy S5 a fost prezentat la MWC 2014, în Barcelona, și s-a poziționat drept cel mai puternic telefon al momentului.

Memoria interna a telefonului, de 16GB/32 GB poate creste pana la 128 GB, prin adaugarea unui card de memorie, in timp ce procesorul quad-core este de 2,5GHz , iar memoria RAM de 2 GB. Galaxy S5 beneficiaza de Download Booster, o functie care permite utilizarea simultana a retelelor LTE si wi-fi, crescand astfel viteza de descarcare a fisierelor cu pana la 80-90%.

Un telefon cu Android 4.4 KitKat si chipset Qualcomm Snapdragon 801 Krait 400 si procesor 2.5 GHZ, Samsung Galaxy S5 vine cu caracteristici si dotari interesante, cum ar fi senzorul de puls sau memorarea a pana la 6 amprente – utile pentru a debloca telefonul, pentru a accesa retele sociale dar si pentru a confirma plati pe internet.

Livrarea precomenzilor se va face dupa 11 aprilie, data la care Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in magazine, in limita stocului, iar pretul pentru varianta de 16 GB, la Flanco este de 3.199,9 lei.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

To Top