Stiri

Samsung GALAXY Tab 2

Samsung GALAXY Tab 2
Samsung GALAXY Tab 2

Samsung a prezentat prima gamă de tablete pentru 2012 prin lansarea GALAXY Tab 2 (7.0) (P3100), extinzând astfel opțiunile pentru consumatori.

Ușoară și portabilă, GALAXY Tab 2 (7.0) este dispozitivul personal ideal, disponibil cu 3G și versiuni WiFi.

Samsung GALAXY Tab 2

Tableta GALAXY Tab 2 (7.0) va fi prezentă pe piața globală începând cu luna martie.

GALAXY Tab 2, prima tabletă Samsung care rulează pe platformă Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) oferă o varietate de noi specificaţii îmbunătățite ale sistemului Android. De asemenea, magazinul actualizat Android Market oferă acces la peste 400.000 de aplicații, care pot rula atât pe telefon, cât și pe tablete. Mai mult, interfața mult mai intuitivă permite posibilitatea de a controla aplicațiile ca într-o galerie reproiectată în totalitate pentru un schimb mai ușor de conținut. Noua performanță, cu mult mai rapidă, precum și timpul de răspunsul la navigarea printre aplicațiile multiple sunt îmbunătațite de conectivitatea HSPA+ 21Mbps sau WiFi.

În plus, platforma Android 4.0 include o selecție de aplicații Google care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid site-uri și aplicații pe care le folosesc în mod frecvent. În același timp, funcția Face Unlock deblochează tableta printr-un software unic de recunoaștere a feței.

GALAXY Tab 2 (7.0) oferă utilizatorilor acces ușor la conținutul multimedia, playback și transfer prin intermediul serviciilor Samsung Hub. Astfel, Samsung Music Hub oferă un serviciu complet de muzică şi acces la peste 17 milioane de melodii. În plus, Readers Hub permite utilizatorilor accesul la peste 2,3 milioane de e-book-uri, 3.500 de reviste și la peste 2.000 de cotidiene în 51 de limbi, în timp ce Game Hub conectează utlizatorii instant la cele mai noi jocuri. De asemenea, Samsung introduce serviciul Video Hub, care oferă peste 1.000 de filme pentru achiziționare sau închiriere și furnizează recenzii, trailere și recomandări pentru selecția ușoară a unui conținut folosind tableta Samsung GALAXY Tab (7.0).

GALAXY Tab 2

Completând opțiunile multimedia de pe tableta GALAXY Tab 2 (7.0), Samsung oferă o interfață actualizată Touchwiz, care prezintă Hub widget-uri pentru accesul facil la conținut. Dispozitivul prezintă, de asemenea, S Suggest, un nou serviciu care furnizează recomandări de aplicații pe gustul utilizatorilor, direct pe ecranul tabletei.

Experiența uimitoare a GALAXY Tab 2 (7.0) este îmbunătățită și de Samsung AllShare Play, un nou serviciu de sharing al conținutului, disponibil pentru prima oară pe orice dispozitiv mobil Samsung. AllShare Play permite utilizatorilor să ruleze sau să difuzeze în timp real conținutul lor multimedia pe tableta GALAXY Tab Tab 2 (7.0) de pe computerele personale, alte dispozitive Samsung, precum și de pe alte dispozitive de stocare web. Mai mult, utilizatorii pot transfera cu ușurință conținut către un alt dispozitiv sau direct către serviciile web.

Interacțiunea socială este acum mult mai uşoară datorită performanțelor de comunicare ale GALAXY Tab 2 (7.0). Prin intermediul serviciului call voice, tableta GALAXY Tab 2 (7.0) poate fi folosită cu ușurință ca telefon, permițând utilizatorilor un al doilea dispozitiv la îndemână în cazul pierderii telefonului personal. De asemenea, tableta le permite acestora să stabilească spontan convorbiri video multiple prin intermediul locurilor de socializare de pe Google+, precum și chat colectiv sau accesarea de micro comunități pentru un chat ori transfer de conținut. În plus, serviciul de comunicare ChatON conectează toți utilizatorii de telefon cu orice fel de platformă într-o singură comunitate. ChatON folosește numerele de telefon ale utilizatorilor în locul ID-urilor și parolelor, și oferă mesagerie instantă și chat colectiv în mai multe formate – imagini, video, voce, contacte – cu scopul de a face comunicarea mai simplă și intuitivă.

Noua tabletă va fi disponibilă în România începând cu luna mai a acestui an.

 

Rețea  

 HSPA+ 21Mbps  850/900/1900/2100

Procesor

 1 GHz Dual-Core

Display

 7” WSVGA(1024×600) PLS TFT

Sistem de operare

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Cameră

Principală (Spate): 3 Megapixeli Cameră fixă cu focus

Secundară (Față): VGA pentru Video Call

Video

Codec: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, VP8

Format: 3GP, ASF, AVI, MP4, WMV, FLV, MKV, WebM

Playback/ Recording: Full HD@30fps, HD@30fps

Audio

Codec: MP3, AAC, AC-3, AMR, FLAC, MID, WMA, WAV, Vorbis

Music Player with SoundAlive

3.5mm Ear Jack

Specificații şi servicii cu valoare adăugată

 Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX
 Samsung Apps
 Samsung Kies / Samsung Kies air
Samsung Hub*

– Readers Hub/ Music Hub/ Game Hub/ Video Hub

Samsung Hub Widget*

– Music Hub/ Game Hub/ Video Hub

Samsung S Suggest*

– Recomandări de applicaţii

Serviciul mobil de comunicare Samsung ChatON
AllShare Play*
GoogleTM Mobile Services

– Android Market™, Gmail™, Google Earth™, YouTube™, Google Maps™,

Syncing with Google Calendar™

 Polaris
 A-GPS, Glonass

(* disponibil în cazul versiunii 3G)

Conectivitate

 Bluetooth® technology v 3.0

USB 2.0 Host

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct

Senzori

 Accelerometeru, busolă digitală, Light

Proximity (*disponibile în cazul versiunii 3G)

Memorie

 8/16/32GB User memory + 1GB (RAM)

microSD (până la 32GB)

Dimensiune

 193.7 x 122.4 x 10.5 mm, 344g

Baterie

 Baterie standard, Li-ion 4,000 mAh
To Top