Stiri

Samsung lansează Galaxy Watch3 Titanium – VIDEO

Samsung Galaxy Watch3 Titanium
Samsung Galaxy Watch3 Titanium

Samsung a anunțat noul model din titan pentru Galaxy Watch3, cu toate funcțiile preferate integrate pe un ceas inteligent, cu un nou design unic (video la final). Galaxy Watch3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de ultimă generație, realizat din materiale premium, dispunând totodată și de populara ramă rotativă care l-a consacrat. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan, aducând un nou design elegant și ușor, dar rezistent pentru noul Galaxy Watch3.

Oferind un design de lux impresionant, o curea metalică premium va fi inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Funcțiile lui Galaxy Watch3 îndrăgite de utilizatori

Modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness. Ceasul este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială și monitorizarea ECG, precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Galaxy Watch3 Titanium e disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black. Vezi video mai jos:

To Top