Stiri

Samsung HomeSync pentru utilizatorii din România

Samsung HomeSync
Samsung HomeSync

Samsung România a anunțat astăzi disponibilitatea serviciului Samsung HomeSync, o soluție home hub care are capacitatea de stocare necesară pentru a proteja conținutul digital al întregii familii.

HomeSync oferă 1 TB de conținut propriu/ privat, spațiu suficient dacă ar fi să încarci 10 fotografii zilnic timp de 82 de ani, sau 10 minute de conținut video creat acasă timp de 10 ani. Dispozitivul poate fi folosit de către maximum 8 utilizatori, iar fiecare dintre acestia poate folosi la rândul lui cinci dispozitive. Folosind aplicația Samsung Link pe un dispozitiv mobil, utilizatorii își pot accesa imaginile, muzica preferată, clipurile video, documentele și fișierele de pe orice dispozitiv înregistrat. Încărcarea conținutului pe HomeSync este la fel de simplă precum este selectarea unei fotografii și activarea pictogramei HomeSync.

Samsung HomeSync este disponibil în magazinele de specialitate din România începând cu această săptămână.

Prin intermediul Media Center Android de pe HomeSync poți reda jocuri pentru smartphone, clipuri video, muzică, sau poți naviga prin fotografii pe televizorul tău. Poți transmite conținutul în oglindă de pe dispozitivul tău mobil GALAXY pe televizorul tău full HD. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi dispozitivul lor mobil drept telecomandă și se vor putea bucura de cele mai populare aplicații Android cum ar fi jocuri, Youtube, sau pot chiar naviga pe Internet direct de pe televizoarele lor. Dispozitivul funcționează ca un centru media complet pentru acasă.

Samsung HomeSync

Samsung HomeSync

To Top