Stiri

Samsung imprimă direct de pe mobil

Samsung GALAXY S IV
Samsung GALAXY S IV

Samsung introduce trei soluții pentru imprimare mobilă care fac posibilă imprimarea de documente direct de pe dispozitivele mobile, cu ajutorul câtorva mișcări simple. Disponibile pe Samsung GALAXY S4, aceste soluții includ: o aplicație de imprimare mobilă care a fost dezvoltată atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete, comanda „Print”, o comandă specifică pentru imprimarea mobilă care este inclusă în sistemul de operare al smartphone-ului, precum și tehnologia Near Field Communication (NFC), încorporată deja de mai multe modele noi de imprimante Samsung.

Pe lângă tipul de soluţii de imprimare disponibile pe GALAXY S4, Samsung a dezvoltat soluţii de imprimare mobilă şi pentru alte modele de smartphone-uri sau dispozitive, precum: GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note, GALAXY Note II, împreună cu o serie de dispozitive Galaxy Tab.

Aplicația Samsung MobilePrint duce imprimarea mobilă la un nou nivel. Datorită acesteia, chiar și utilizatorii care nu dețin un smartphone sau o tabletă Samsung pot își folosi dispozitivele lor mobile pentru a imprima imagini, e-mail-uri sau pagini web, precum și documente Google Docs, fișiere în format PDF sau documente Microsoft Office. Tot ceea ce trebuie să facă este să descarce aplicația și să o instaleze pe dispozitivul pe care îl folosesc.

Pe lângă acest lucru, aplicația oferă și o funcție de transmisie fax, singura funcție de acest gen disponibilă în industria telefoanelor mobile. În plus, această aplicație permite utilizatorilor să scaneze imagini cu ajutorul unei imprimante Samsung multifuncționale și să trimită respectivele documente scanate direct către un dispozitiv mobil.

Samsung GALAXY S IV

Samsung GALAXY S IV

To Top