Stiri

Samsung lansează campania GALAXY 11

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Samsung a lansat o campanie globală de marketing pe mai multe platforme, intitulată GALAXY 11. Campania va urma drumul a 11 jucători de fotbal de top atunci când se întâlnesc și încearcă să salveze Pământul de dominația extraterestră. Samsung a recrutat legenda fotbalului internațional, Franz Beckenbauer, pentru a fi managerul echipei GALAXY 11 și pentru a anunța, pe 11 noiembrie, primul jucător care se va alătura echipei în calitate de căpitan.

Povestea GALAXY 11 va fi dezvăluită pe capitole, în lunile următoare, și va fi adusă la viață pe toate dispozitivele Samsung GALAXY, pe platforme online și rețele sociale. Campania urmărește recrutarea și instruirea echipei GALAXY 11 în timpul pregătirilor pentru un meci disputat pe un teren virtual de fotbal împotriva extratereștrilor. Pe măsură ce povestea continuă, fanii din întreaga lume vor avea mai multe oportunități de a viziona și de a participa activ la campanie.

Începând cu 21 octombrie, fanii fotbalului din întreaga lume au folosit cu entuziasm rețelele sociale pentru a discuta despre sensul Cercurilor Misterioase și hashtag-ul #WinnerTakesEarth care apare în locuri emblematice, inclusiv Muntele Sugarloaf din Rio de Janeiro, pe panouri în piata Times Square din New York și pe terenurile de fotbal de la Mlaștinile Hackney din Londra. Curiozitățile au atins punctul culminant în urma apariției persoanelor îmbrăcate în robe misterioase, toate afișând simbolurile similare, la ultimele meciuri pe teren propriu pentru Chelsea, Bayern Munchen și Juventus FC.

Cel mai recent este un interviu cu Franz Beckenbauer, care a apărut pe canalul YouTube Mysterious Circles (www.YouTube.com/MysteriousCircles), în care acesta discută planurile sale de a forma o echipă alcătuită din cei mai buni fotbaliști din lume.

În următoarele săptămâni, Samsung va dezvălui toți cei 11 jucători care vor alcătui echipa GALAXY 11. În decembrie, lumea va putea să vadă și să urmeze drumul dramatic al întregii echipe GALAXY 11, atunci când aceasta va începe pregătirea pentru o confruntare epică.

Franz Beckenbauer în campania GALAXY 11

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

To Top