Stiri

Samsung lansează Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S
Samsung Galaxy Tab S

Samsung lansează Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă a companiei. Acestă tabletă Super AMOLED combină tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium.

Galaxy Tab S reprezintă următorul pas în evoluția tehnologiei mobile de afișare, oferind o gamă mai largă de culori bogate și clare, mai realiste. Display-ul de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED întrunește mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variații de culori decât înainte.

Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumină de fundal, Galaxy Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD. Ambele modele au un profil elegant de 6,6 mm și, având o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci), acestea sunt ușor de transportat. Cu bateria de lungă durată și modul Ultra-Power Saving, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să se bucure de ma multe ore de divertisment, fără a fi nevoie să își facă griji pentru reîncărcare.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S

Funcții utile suplimentare includ „Multi User Mode”, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă cu „Fingerprint Scanner”, și un mod special conceput „Kids’ Mode”, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va veni într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB* + MicroSD (până la 128GB). Utilizatorii pot alege, de asemenea, între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze, Dazzling White sau Glam Red (numai pentru versiunea 8.4 inci).

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu luna iulie 2014.

To Top