Stiri

Samsung lansează în România Galaxy K zoom

Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom

Samsung anunță intrarea în România a noii camere Galaxy K zoom. Camera dispune atât de funcțiile performante ale unui aparat de fotografiat, cât și de aplicațiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piață. Noul dispozitiv poate surprinde cu ușurință imagini de calitate superioară, dispunând de o optică foarte bună, dar și de un design premium. Galaxy K zoom va fi disponibil începând cu mijlocul lunii iunie la toți partenerii comerciali.

Datorită camerei foto specializate cu care este echipat, Samsung Galaxy K zoom este un smartphone ce beneficiază de optică avansată. Astfel,utilizatorii vor beneficia de calitățile și performanța unui aparat de fotografiat și vor putea surprinde toate clipele frumoase la o claritate foarte bună. Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x și un design subțire și elegant. Printre caracteristicile speciale ale dispozitivului se numără senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini extrem de clare și detaliate, stabilizarea optică a imaginii (OIS), posibilitatea de a capta imagini și filme Full HD în culori puternice și luminoase, precum și blițul Xenon care oferă o lumină mai strălucitoare decât LED-urile, pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Samsung Galaxy K zoom

Samsung Galaxy K zoom

Pe lângă funcțiile corespunzătoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune și de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cât mai fin al luminii și clarității, modul Pro Suggest de ultimă generație, care oferă 10 filtre optimizate, Selfie Alarm– pentru iubitorii de „selfies”. Toate aceste caracteristici sunt foarte ușor de folosit, permițându-le utilizatorilor să realizeze fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate, indiferent de situație.

To Top