Stiri

Samsung lansează în România televizoare curbate UHD

Samsung Curved UHD 4
Samsung Curved UHD 4

Samsung anunță lansarea pe piața locală a primei game de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD). Samsung UHD Curved va fi prezent pe piață în variantele de 55 și 65 inci, urmând ca în a doua parte a anului să fie lansat și modelul de 78 de inci.

Noile televizoare Samsung Curved UHD combină rezoluția de patru ori mai mare față de cea Full HD cu ecranul curbat. Totodată, tehnologia UHD Dimming contribuie la optimizarea calității imaginii, prin procesarea fiecărui bloc de imagine, redând nuanțe de negru mai profunde și un contrast îmbunătățit.

De asemenea, Samsung Curved UHD TV este compatibil cu toate standardele existente astăzi pe piață iar, datorită Evolution Kit, acesta va fi compatibil și cu alte standarde ce vor apărea pe piață în viitor, kit-ul făcând posibilă actualizarea procesorului, memoriei și software-ului.

Funcțiile Smart au fost actualizate pentru a îmbunătăți și mai mult experiența oferită utilizatorilor. Astfel, funcția Multi Link aduce posibilitatea de multitasking pe televizor, permițându-le utilizatorilor să împartă ecranul în două zone pentru a putea urmari un canal TV si a naviga pe internet sau în aplicații, în același timp.

O altă funcție Smart foare atractivă este Football Mode, un mod de vizionare a meciurilor de fotbal care oferă funcții speciale – un verde accentuat, culori optimizate, sunet cu efect multi-surround accentuat și funcția Zoom-In care permite selectarea unei zone și mărirea acesteia, pentru observarea atentă a unor detalii, funcție de highlight manual a unor secvențe importante. În plus, pot fi revăzute anumite secvențe ale meciului pe o porțiune a ecranului, în timp ce pe restul televizorului continuă difuzarea meciului live.

Pentru ca această experiență să fie una de top, Samsung Curved UHD TV aduce și un procesor Quad Core + de două ori mai rapid.

Samsung Curved UHD 4

Samsung Curved UHD 4

To Top