Stiri

Samsung lansează în România televizoarele QLED TV 2018

Samsung QLED
Samsung QLED

Samsung anunţă lansarea oficială în România a noilor televizoare QLED TV 2018. În cadrul evenimentului de lansare, compania a prezentat modul în care noile modele oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă, prin calitatea incredibilă a imaginii și funcțiile inteligente.

Gama QLED 2018 este versatilă, minimalistă și se concentrează pe trei piloni-cheie: Q Style, Q Smart și Q Picture. Aceştia ating o serie de caracteristici ce completează orice tip de locuință și propun tehnologii inovatoare care reimaginează modul în care televizorul se integrează în camera de zi.

Televizorul stă oprit în majoritatea timpului. În această stare este doar un simplu corp de mobilier, fără stil, fără impact. Pornind de la această premiză, una dintre noutăţile gamei QLED 2018 este modul Ambient. Această funcţionalitate nouă şi inovativă transformă ecranul negru al televizorului într-un spaţiu dinamic, în care utilizatorii vor putea asculta muzică ambientală, vizualiza fotografii sau citi ştiri.

Samsung QLED

Samsung QLED

De asemenea, pentru televizoarele montate pe perete, modul Ambientpoate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului pentru a crea un efect vizual uimitor în care televizorul se integrează în decor, fiind aproape insesizabil. Procesul este simplu şi intuitiv şi presupune realizarea unei fotografii cu telefonul mobil şi trimiterea ei, prin intermediul aplicaţiei Samsung SmartThings.

Q Picture – 1 miliard de culori

Tehnologia Quantum Dot livrează imagini clare şi profunde. Cele 1 miliard de culori redau 100% volum de culoare şi generează un contrast ridicat şi profund.

Vârful de gamă al seriei Samsung QLED 2018, modelul Q9F, este disponibil în versiuni de 55”, 65”, respectiv 75” și beneficiază de avantajele tehnologiei proprietare Direct Full Array Elite, care permite afişarea unor imagini mai detaliate ca niciodată, în special atunci când este urmărit conţinut HDR 10+.
Toată gamă QLED 2018 foloseşte procesorul de imagine QEngine, clădit pe experienţa de 30 de ani în industria de semiconductori a companiei Samsung.

To Top