Stiri

Samsung lansează noua gamă de televizoare Neo QLED

Samsung Neo QLED 2022
Samsung Neo QLED 2022

Samsung anunță noua sa gamă de televizoare Samsung Neo QLED 8K și 4K, care va fi disponibilă la precomandă începând cu 21 martie 2022.

Noua gamă, de ultimă generație, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde șase serii, cu dimensiuni cuprinse între 43 și 85 inchi, oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

Gama Samsung Neo QLED include o serie întreagă de progrese importante atunci când vine vorba de funcții. Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătățită și mai mult prin adăugarea de mapare HDR pe 14biți (care oferă și mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia sa Quantum Matrix (care controlează, cu o precizie intensă, Mini LED-urile Samsung) este gândită pentru a fi și mai exactă alături de funcția Shape Adaptive Light, permițându-le spectatorilor să experimenteze fiecare moment epic cu detalii uluitoare.

Oferind un sunet surround fără compromisuri, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirecționale și, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și cinematografică. În plus față de acest salt uriaș în ceea ce privește calitatea sunetului, regăsim și alte caracteristici remarcabile, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghidează sunetul în așa fel încât acesta să se miște prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

To Top