Stiri

Samsung lansează NX1, o nouă cameră foto mirrorless

Samsung NX1 cu 50-150M
Samsung NX1 cu 50-150M

Samsung a lansat NX1, o nouă cameră foto mirrorless extrem de rapidă. Combinând un sistem superior de fotografiere – în rafală cu autofocus continuu la 15 cadre pe secundă, un sistem auto focus de generația a treia cu 205 puncte de focalizare cu detecție de fază, un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai bună calitate a imaginilor, noua cameră îi provoacă chiar și pe cei mai conservatori fotografi.

Procesorul DRIMe V al camerei NX1 permite o reproducere cromatică superioară, precum și reducerea zgomotului de imagine. Tehnologia suportă și înregistrare video 4K UHD fără să fie nevoie de alt echipament. Viteza AF (0,055sec) a NX1 permite captarea de imagini detaliate, pline de culoare.

NX1 este echipat și cu noul senzor APS-C CMOS de 28MP și o structură BSI (Back Side Illumination) cu microlentile. Comparativ cu senzorii tradiționali CMOS, BSI reduce zgomotul într-un mod eficient, eliminând obstacolele dintre obiectiv și photo-site-uri, pentru ca mai multă lumină să poată ajunge la fiecare pixel.

NX1 oferă posibilitatea realizării de înregistrări video 4K și Ultra HD (UHD). Tehnologia HEVC Codec (H.265) integrată, cea mai avansată tehnologie de comprimare disponibilă, eficientizează procesul de stocare a videoclipurilor, comprimându-le la jumătate din dimensiunea unui fișier codat cu H.264 fără a afecta calitatea în vreun fel.

Samsung NX1 cu 50-150M

Samsung NX1 cu 50-150M

To Top