Stiri

Samsung prezintă Galaxy S4 și GALAXY S4 mini cu LTE dual-mode

Samsung GALAXY S4 mini
Samsung GALAXY S4 mini

Samsung Electronics a anunțat primele dispozitive comerciale destinate utilizatorilor cu capabilități tehnologice integrale TDD-LTE (Time-Division Duplex) și FDD-LTE (Frequency Division Duplex). Samsung va lansa versiuni TDD / FDD Dual Mode LTE pentru dispozitivele Samsung GALAXY S4 și Samsung GALAXY S4 Mini, care vor permite comunicații de voce și date continuue și fără pierderi de semnal, chiar și în cazul în care dispozitivele schimbă tipul rețelei LTE.

În timp ce piața LTE la nivel mondial se bazează pe tehnologia FDD-LTE, TDD- LTE, este de așteptat ca tehnologia alternativă LTE, să crească în Statele Unite, China, Australia, Orientul Mijlociu, Europa de Nord și de Est, și sud-vestul Asiei și să obțină o poziție mai pronunțată pe piața LTE la nivel mondial. Handover integral între FDD-LTE și rețele TDD-LTE este o caracteristică esențială pentru clienții utilizatori și operatorii de telefonie mobilă, în special pe piețele în care ambele tehnologii sunt implementate.

În calitate de pionier în domeniul tehnologiei LTE, noile inovații Samsung pe zona tehnologiei handover integrală, oferite prin intermediul dispozitivelor Samsung GALAXY S4 vor permite comunicații de date mobile mai convenabile și ultra-rapide și vor oferi utilizatorilor comunicații de date ușoare și integrale, fără întârzieri sau întreruperi, în timp ce navighează pe internet sau apelează în timpul schimbării rețelei. În plus, schimbul de rețea integral va permite o soluție fiabilă în ceea ce privește roamingul la nivel mondial, permițând utilizatorilor să se bucure de un schimb de date multimedia rapid și bogat, oriunde ar fi.

Pentru operatorii de telefonie mobilă, utilizarea ambelor frecvențe TDD-LTE și FDD-LTE îi poate ajuta să gestioneze în mod eficient traficul de date și să mențină calitatea serviciilor. De exemplu, operatorii de telefonie mobilă pot aloca traficul de date de frecvență FDD-LTE pe frecvență TDD-LTE, atunci când frecvența de FDD-LTE este foarte încărcată.

Samsung este prima companie din industria de telefonie mobilă la nivel mondial care oferă smartphone-uri dual-mode (TDD-LTE/FDD-LTE).Samsung va continua să lanseze dispozitive TDD-LTE pe noi piețe din al treilea trimestru al anului curent.

Samsung GALAXY S4 mini

Samsung GALAXY S4 mini

To Top