Stiri

Samsung prezintă gama de televizoare din 2022: MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle

Samsung MICRO LED
Samsung MICRO LED

Samsung a prezentat cele mai noi televizoare MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle înainte de evenimentul Consumer Electronics Show 2022. Cu îmbunătățiri considerabile în ceea ce înseamnă calitatea imaginii și a sunetului, mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile și o interfață îmbunătățită, ecranele din 2022 aduc la viață viziunea „Screens Everywhere, Screens for all” datorită imaginilor realiste, sunetului imersiv și experiențelor hiper-personalizate.

MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare. La CES 2022, Samsung prezintă MICRO LED în trei dimensiuni diferite – 110 inchi, 101 inchi și 89 inchi.

Pe lângă inovațiile hardware, 2022 MICRO LED permite adâncimea în tonuri de gri de 20 de biți. Aceasta înseamnă că modelele MICRO LED arată fiecare detaliu dintr-o scenă, oferind cel mai bun control cu peste 1 milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR. De asemenea, oferă 100% din gama de culori DCI și Adobe RGB, rezultând culori uimitoare, realiste. Alături de designul incredibil și raportul ecran-corp de 99,99%, MICRO LED oferă performanțe revoluționare.

Evoluția gamei Neo QLED cu procesor Neo Quantum

Datorită procesorului Neo Quantum și progreselor din tehnologia imaginii și a sunetului pe care îl oferă, gama Neo QLED 2022 va oferi unele dintre cele mai clare imagini și peisaje sonore imersive posibile. Procesorul Neo Quantum din acest an introduce cartografierea avansată a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), crescând ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 biți pentru un control mai bun al sursei de lumină – LED-urile Quantum Mini. Acest lucru permite televizorului să-și controleze iluminarea în 16.384 de trepte, de patru ori față de 4.096 de trepte anteriorioare.

Noua tehnologie Shape Adaptive Light folosește procesorul Neo Quantum pentru a analiza liniile, formele și suprafețele pentru a controla forma luminii de la LED-urile Quantum Mini, sporind luminozitatea și acuratețea tuturor formelor de pe ecran. Rezultatul este calitatea remarcabilă a conținutului HDR pe ecran. Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii multi-inteligent.

Specificațiile în ceea ce privește sunetul pe noua gamă Neo QLED primesc, de asemenea, o actualizare majoră. Bazându-se pe OTS (Object Tracking Sound), care direcționează sunetul să se miște prin cameră împreună cu obiectul de pe ecran, produsele din 2022 vor avea OTS Pro, care încorporează difuzoare orientate vertical puternice pentru o experiență de sunet completă. Neo QLED 2022 oferă, de asemenea, o experiență Dolby Atmos cu adevărat remarcabilă, datorită adăugării noilor difuzoare de top de la Samsung. Cu difuzoare multicanal amplasate pe tot televizorul, Neo QLED oferă o experiență sonoră dinamică care urmărește acțiunile din toate colțurile.

Noul Smart Hub

Noul Smart Hub va ghida utilizatorii către conținutul lor preferat și îi va ajuta să descopere ceva nou, irosind astfel mai puțin timp. Bara laterală din Smart Hub permite tranziția între categorii – Media, Joc (Gaming Hub) și Ambient – permițându-le acestora să se concentreze pe diverse activități de acasă.

Gaming Hub: Samsung Gaming Hub le va permite jucătorilor să descopere și să se joace jocurile pe care le iubesc prin intermediul serviciilor de streaming de jocuri. Jucătorii vor avea acces la o bibliotecă extinsă de jocuri datorită parteneriatelor dintre Samsung și liderii din domeniu.

Watch together: Noua aplicație permite utilizatorilor să intre în apeluri video cu prietenii și familia în timp ce urmăresc emisiunile și filmele lor preferate.

Platforma NFT: Această aplicație oferă o platformă intuitivă, integrată pentru descoperirea, cumpărarea și comercializarea operelor de artă digitale prin MICRO LED, Neo QLED și The Frame.

To Top