Stiri

Samsung prezintă în mod oficial noul Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Electronics a dezvăluit astăzi noul Galaxy S22 Ultra. Dispunând de un S Pen încorporat, capabilități avansate de Nightography și înregistrare video și o durată de peste o zi a bateriei, Galaxy S22 Ultra este cel mai puternic dispozitiv Ultra pe care Samsung l-a creat vreodată.

Galaxy S22 Ultra se alătură noii serii de dispozitive Galaxy S — Galaxy S22 și S22+ — dispunând de fiecare caracteristică a acestor smartphone-uri plus noi funcții împrumutate din cadrul celor mai bune serii Galaxy, S și Note.

Cel mai puternic telefon Samsung, seria S, de până acum

Pentru prima dată până acum, S Pen-ul încorporat, preferat de utilizatorii Note, vine echipat pe un dispozitiv din seria S – și este cel mai rapid și mai receptiv S Pen creat vreodată de Samsung. Cu o latență cu 70% mai mică, utilizatorii pot scrie și desena acum mai natural pe ecranul extins al lui Galaxy S22 Ultra, putând explora aplicațiile în moduri cu totul noi.
Cu noul S Pen încorporat, Galaxy S22 Ultra devine mai mult decât un simplu telefon. Acesta îmbrățișează moștenirea seriei Note în timp ce deschide modalități noi de a fi creativ și productiv. Rezultatul – o experiență mobilă așa cum nu a mai fost niciodată înainte.

Fotografii și videoclipuri

La fel ca în cazul modelelor Galaxy S22 și S22+, Galaxy S22 Ultra oferă acces, în exclusivitate, în aplicația Expert RAW, care include o suită completă de instrumente de editare, direct în aplicația camerei foto, oferind o experiență asemănătoare cu cea a DSLR-ului și un control al camerei foto mai creativ. Având posibilitatea de a salva fotografii în format RAW de până la 16 biți, utilizatorii pot beneficia de un control sporit în procesul de editare prin furnizarea mai multor date ale imaginilor selectate spre editare. Și, la fel ca un aparat foto DSLR, utilizatorii pot să mărească sau să scadă luminozitatea fotografiilor din setările ISO, precum și viteza obturatorului, să ajusteze balansul de alb pentru fotografii mai calde sau mai reci, putând să pună focusul manual pe subiectul dorit, pentru ca fotografiile să arate exact așa cum își vor.

Galaxy S22 Ultra este construit pentru cele mai productive zile de lucru. Acest model face parte din prima serie de Galaxy S care beneficiază de cel mai nou procesor fotolitografiat pe 4nm, susținut cea mai avansată procesare AI și ML de la Samsung. De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6. Galaxy S22 Ultra permite, de asemenea, o încărcare super-rapidă de 45W, astfel încât utilizatorii să poată înregistra mai mult de 50 de minute de videoclipuri – după o încărcare de 10 minute.

Indiferent dacă utilizatorii aleg să vizioneze conținut sau să îl creeze chiar ei, display-ul captivant de 6,8 inchi, Dinamic AMOLED 2X adaptiv de 120Hz al lui Galaxy S22 Ultra, aduce totul la viață prin detalii uimitoare, fiind mai luminos ca niciodată – luminozitatea maximă este de 1.750 niți. În plus, tehnologia Vision Booster îi permite ecranului lui Galaxy S22 Ultra să ajusteze inteligent luminozitatea pe tot parcursul zilei, asigurând cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Conectat cu ecosistemul Galaxy

Alături de noua serie Galaxy S22, Samsung introduce o nouă gamă de tablete și un pachet de funcții actualizate pentru Galaxy Watch4, astfel încât utilizatorii Galaxy să poată rămâne conectați în fiecare aspect al vieții lor. Construită pentru o nouă eră a conectivității, seria Galaxy Tab S8 – precum Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra – este cea mai versatilă gamă de tablete Samsung de până acum, construită și proiectată pentru a răspunde nevoilor, în continuă schimbare, ale celor care lucrează, studiază, se joacă și creează.

Specificații Samsung Galaxy S22 Ultra

 • Ecran Edge QHD+ de 6,8 inchi, Display Dinamic AMOLED 2X, Rată de reîmprospătare Super Smooth de 120Hz (1~120 Hz)
 • Securitate Amprentă cu ultrasunete
 • Dimensiune și Greutate 77.9 X 163.3 X 8.9mm, 229g
 • Camere foto 12MP Ultra-Wide Camera, Camera Wide 108 MP, Cameră Telephoto 10MP 3x Zoom Optical F2.4
 • Cameră Telephoto 10MP Zoom Optical 10x F4.9, Camera frontală 40MP F2.2
 • Memorie RAM și stocare 12GB + 1TB, 12 + 512GB, 12 + 256GB, 8 + 128GB
 • Bateria 5000mAh
 • Sistem de operare Android 12, One UI 4.1
 • Conectivitate 5G, LTE, Wi-Fi 6E, Wi-Fi, Direct Bluetooth v 5.2
 • Senzori Accelerometru, Barometru, Senzor de amprentă, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de lumină, Senzor de proximitate
 • Disponibilitate

  Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pentru precomandă, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, începând cu 9 februarie la operatori și retaileri, în online și în magazine. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele culori și opțiuni de memorie:

  Galaxy S22 Ultra: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy în versiunile de 128GB, 256GB și 512GB pentru 8GB și 12GB RAM.

  To Top