Stiri

Samsung prezintă în România telefonul Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Samsung lansează în România ultima generație a GALAXY S, noul GALAXY S5, alături de dispozitivele purtabile Gear 2 și Gear Fit. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Noul GALAXY S5 îmbină perfect funcțiile avansate ale camerei foto cu cea mai rapidă conectivitate, dar și cu instrumente de fitness special dezvoltate și funcții sporite de protecție a dispozitivului, astfel încât utilizatorii să fie în permanență activi.

Cu Galaxy S5, momentele sunt mai ușor de surprins și împărtășit cu cei dragi. Utilizatorii beneficiază acum de o cameră de 16 megapixeli și de o interfață ce oferă posibilitatea de a fotografia, edita și împărtăși conținutul mult mai ușor.

GALAXY S5 vine cu o noutate absolută în ceea ce privește camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piață, de până la 0,3 secunde, dar și cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate indiferent de condiții.

Samsung GALAXY S5 aduce și cele mai rapide conexiuni datorită funcției DownloadBooster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

Funcția S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.
O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

ate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

To Top