Stiri

Samsung prezintă la IFA două modele 4K

Samsung UHD 98

Samsung anunță lansarea unui display UHD de 98” și a monitorului cu rezoluție UHD de 31.5” în cadrul IFA 2013, care va avea loc între 6 și 11 Septembrie la Berlin în Germania.

Noul display UHD de 98”, destinat activităților comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluție 4K disponibil la ora actuală. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii în mărime naturală și de imagini perfecte. Display-ul UHD de 98” poate fi montat și vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând 3 display-uri UHD așezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluție de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

 Samsung UHD 98

Samsung Electronics a mai dezvăluit în cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”. Noul monitor ar putea fi construit pe baza unui panou Sharp IGZO dată fiind diagonala de 31.5 inci.
 
Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai mulți pixeli decât un dispay full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezoluție ce poate să redea și cele mai fine detalii. Monitorul oferă și setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărțită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă și prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afișa un miliard de culori și oferă o acoperire de 99% pentru Adobe RGB.

To Top