Stiri

Samsung prezintă la IFA noul GALAXY Note II

Samsung GALAXY Note II
Samsung GALAXY Note II

Samsung a lansat în cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked, la IFA Berlin, noul GALAXY Note II, care duce inovaţia specifică categoriei GALAXY Note la un nivel superior. Noul Samsung GALAXY Note II le oferă consumatorilor experienţe unice şi în acelaşi timp posibilitatea de a crea conţinut personalizat, devenind astfel smartphone-ul de ultimă generaţie care încurajează creativitatea.

De la prezentarea categoriei GALAXY Note, Samsung a continuat să îmbunătăţească şi să extindă experienţele oferite de aceste produse. În mai 2012, Samsung a introdus ‘Premium Suite‛, pachetul software de upgrade, pentru a îmbogăţi experienţele utilizatorilor. Cu sistemul de operare Ice Cream Sandwich, Samsung a prezentat noi funcţii, precum Shape Match şi Formula Match, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se exprima liberi, atât în viața personală, cât și în cea profesională. De asemenea, în luna august, Samsung a extins familia GALAXY Note cu noul GALAXY Note 10.1, care se remarcă prin display-ul mare de 10.1 inci, funcţia Multiscreen, pentru o experienţă de multitasking mai bogată, şi alte funcţii optimizate, care oferă noi posibilităţi de sporire a eficienţei, creativităţii şi abilităţilor de învăţare ale utilizatorilor. Prin noile îmbunătăţiri aduse categoriei GALAXY Note, Samsung GALAXY Note II îi ajută pe utilizatori să-şi dezvăluie latura creativă, prin faptul că aceştia pot să găsească informaţii mai rapid şi în acelaşi timp să îşi exprime ideile într-un mod mai organizat şi eficient.

GALAXY Note II prezintă un display HD Super AMOLED de 5,5” (140,9mm), oferind claritate vizuală la cel mai înalt nivel. Raportul de 16:9 al ecranului le asigură utilizatorilor o experienţă de vizualizare optimă a conţinutului video, perfectă pentru urmărirea acestuia în format HD. În plus, ecranul de dimensiuni mari permite mai multă claritate şi în acelaşi timp afişarea unor culori intense. De asemenea, lizibilitatea a fost îmbunătăţită semnificativ. Totodată, utilizatorii pot să realizeze mai multe sarcini în acelaşi timp datorită portabilităţii sporite a GALAXY Note II şi a ecranului mai mare.

Funcţia Air View îţi permite să previzualizezi, cu ajutorul S Pen-ului, emailul, S Note-ul, S Planner-ul, galeriile de imagini sau fişierele video, fără să mai fie nevoie să le deschizi. Acest lucru permite o căutare mai uşoară, cât şi vizualizarea informaţiilor în detaliu fără tranziţii ale ecranului.

Datorită experienţei de vizualizare uimitoare oferite de ecranul generos al GALAXY Note II, funcţia Popup Note extinde conceptul de ‘Pop up play’, permițându-le utilizatorilor să deschidă instant aplicaţia S Note, oriunde pe ecran, precum o fereastră pop-up. De exemplu, când un utilizator activează S Pen în timpul unui apel telefonic, aplicaţia S Note apare automat pe ecran, oferindu-i acestuia posibilitatea de a nota rapid un mesaj personal.

În plus, noua funcţie gestuală pentru pad-uri, Quick Command permite activarea rapidă, cu ajutorul S Pen, a aplicaţiilor folosite cel mai des. Comanda de tip pad apare ori de câte ori utilizatorul glisează vertical ecranul cu butonul dedicat al S Pen-ului apasat. Utilizatorii pot trimite rapid email-uri, pot iniţia apeluri sau căuta o locaţie, schiţând marcaje predefinite pe tabela de comandă sau înregistrând un marcaj unic ce le permite accesul rapid.

De asemenea, utilizatorii pot împărtăși experiențele personale cu ajutorul aplicației Screen Recorder. Aceasta permite utilizatorilor să înregistreze o secvenţă întreagă de acţiuni de pe ecranele lor, precum modul de funcţionare a unei aplicaţii, pe care apoi o pot trimite prietenilor.

Samsung GALAXY Note II

Samsung GALAXY Note II

Noul S Pen este mai lung, mai subţire şi prezintă un design ergonomic special creat pentru un control perfect. Prin urmare, acesta poate fi utilizat într-un mod mai precis, confortabil şi natural, asemănător cu experienţa scrisului de mână.

Funcţiile avansate ale S Pen oferă, totodată, posibilitatea de a capta idei pe loc sau de a combina scrisul de mână cu informaţii digitale, direct pe ecran. Doar prin simpla apăsare a butonului dedicat S Pen, smartphone-ul recunoaşte automat intenţia de a decupa sau de a edita conţinutul selectat pe ecran. Funcţia Easy Clip le permite utilizatorilor să sublinieze şi să decupeze orice conţinut de pe ecran în orice formă doresc, să-l salveze, distribuie sau să-l ataşeze pe un alt document. De îndată ce utilizatorii au decupat imaginea, aceştia au libertatea de a o edita folosind alte culori, umbre sau chiar ataşând propriul scris de mână. Acest lucru se realizează rapid şi uşor.

O altă funcție deosebită denumită Idea Visualizer permite utilizatorilor să introducă ilustrații prin scrierea de mână a mesajelor-cheie pe S Note. Aceasta generează ilustrații care se potrivesc notițelor. Idea Visualizer este o funcție captivantă de ilustrare ce permite utilizatorilor să se exprime, să se organizeze și să vizualizeze ideile într-o manieră mai creativă și inovatoare. Mai mult, utilizatorii pot chiar să personalizeze și să adauge în librărie propriile ilustrații.


Galaxy Note II
este echipat cu o tehnologie hardware de top, care generează crearea eficientă de conţinut, abilităţile de sharing şi multitasking. Procesorul puternic Quad-Core de 1.6GHz şi conectivitatea HSPA Plus sau 4G LTE oferă mutitasking accesibil, tranziţii rapide ale ecranului, căutare mai rapidă şi eficientă, precum şi un timp mai rapid de lansare a aplicaţiilor. GALAXY Note II beneficiază de sistemul de operare Android™ 4.1, JellyBean, care prezintă capacităţi grafice extraordinare şi un upgrade pentru serviciile Google Now, inclusiv noi funcţii, precum şi căutare în funcţie de context. GALAXY Note II este disponibil cu trei tipuri de memorie, de 16 GB, 32 GB şi 64 GB, şi oferă posibilitatea de extindere prin intermediul unui slot micro SD. Datorită bateriei de 3.100mAh, utilizatorii se pot bucura de conţinut multimedia, pot fi productivi şi pot schiţa idei pentru un timp mai îndelungat.

GALAXY Note II prezintă o cameră principală de 8 Megapixeli şi una secundară, frontală, de 1,9 megapixeli cu posibilitatea de înregistrare video HD. Camera prezintă funcţii, precum Buddy Photo Share, Burst Shot şi Best Photo, care au fost introduse şi pe GALAXY S III. Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze fotografiile prin inserarea de notițe pe spatele imaginii folosind S Pen. Notițele Foto scrise de mână (Handwritten Photo Notes) pot fi împărtășite cu prietenii în format jpg.

Disponibil în culorile alb perlat sau gri titan, Samsung GALAXY Note II va fi lansat în octombrie pe pieţele principale din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu.

Samsung GALAXY Note II va fi expus la standul Samsung la IFA 2012 de pe 31 august până pe 5 septembrie.

Specificaţii Samsung GALAXY Note II

Rețele 3G: HSPA+ 21Mbps (HSDPA 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps) 4G LTE: 100Mbps/ 50Mbps
Procesor 1.6 GHz quad-core
Ecran 5.5 inci HD Super AMOLED (1280 x 720)
Memorie internă 16/32/64GB
RAM 2GB
Cameră video principală (Spate): 8 Megapixel, Auto Focus, Camera cu LED Flash, BSI
Cameră videoSecundară (Faţă): 1.9 Megapixel VT Camera, BSI
Best Photo, Best Faces, Low light shot
Codecuri video: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8,
Format: 3GP(MP4), WMV(ASF), AVI, FLV, MKV, WebM
Full HD(1080p) Playback & Recording
Codec audio: MP3, OGG, WMA, AAC, ACC+, eAAC+, AMR(NB,WB), MIDI, WAV,
AC-3, Flac
Conector audio 3.5mm
Software: S Pen Experience, S Note, S Planner, Email cu scris de mână integrat, S Pen Keeper, Quick Command, Easy Clip, Photo Note, Paper Artist, Shape Match, Formula Match, Idea Visualizer, Popup Note, Popup Play, Air View.
Funcții pentru partajarea conținutului: Samsung AllShare Play & Control, Samsung AllShare Cast (WiFi Display) – Mirroring & Extension, Samsung AllShare Framework, S Beam
A-GPS, Glonass
Bluetooth v 4.0
WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi HT40, Wi-Fi Direct
mHL
NFC
USB 2.0
Senzori Accelerometru, RGB Light, Busolă digitală, Proximitate, Giroscop, Barometru
Sistem de operare Android 4.1 (Jelly Bean)
Dimensiuni 80.5 x 151.1 x 9.4 mm
Greutate 180g
Baterie Litiu-ion 3.100mAh

To Top