Stiri

Samsung prezintă noi camere din seria NX

NX20

Samsung și-a întărit poziția pe segmentul camerelor foto digitale prin lansarea în 2012 a conectivității Wi-Fi pe gama de camere mirrorless (NX20, NX210 și NX1000). Continuând seria de lansări, Samsung a dezvăluit obiectivul ultra wide zoom 12-24mm F4-5.6 ED și obiectivul mid-telephoto prime 45mm F1.8. Gama de camere NX însumează 11 obiective profesionale ce oferă imagini de calitate, indiferent de nivelul de experiență al utilizatorilor.

Camerele cu sistem compact din seria NX de la Samsung (NX1000, NX210 și NX20) includ conectivitate Wi-Fi, ce le permite utilizatorilor să le conecteze direct la rețele Wi-Fi. Toate cele trei modele NX dispun de un senzor APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, dezvoltat intern de către Samsung, pentru a oferi imagini de înaltă calitate, în cele mai bogate detalii.

· NX1000 este un dispozitiv portabil, cu un design premium, care îl face pe cât de atrăgător, pe atât de ușor de folosit. Gama de funcții inovatoare precum Smart Auto 2.0 sau tasta Smart Link facilitează captarea și partajarea imaginilor, la o calitate excepțională.

· NX210 oferă acces instantaneu la funcții Wi-Fi, pentru a împărtăși imaginile cu cei apropiați. Ecranul AMOLED de 3.0” permite vizualizarea imaginilor și videoclipurilor Full HD în maximă claritate, în timp ce funcțiile precum Samsung Mobile Link sau TV Link permit conectarea camerei la alte dispozitive (telefoane, televizoare conectate la Internet).

· NX20 este camera foto ideală pentru fotografii amatori sau profesioniști aflați în căutarea unui aparat ultra portabil, ce are aspectul și experiența de utilizare a unui DSLR, dar într-un corp mult mai mic și mai ușor. Având o viteză impresionantă a obturatorului, de 1/8000s, modelul poate capta imagini ultra clare, ce sunt afișate pe ecranul rabatabil Super AMOLED de 3”.

NX20

To Top