Stiri

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung a lansat noile tehnologii și soluții de afișaj digital la târgul Integrated Systems Europe (ISE), cea mai mare expoziție internațională B2B din Europa. Compania a prezentat o serie de soluții optimizate pentru diverse verticale de afaceri, printre care retail, corporate și HoReCa.

Soluțiile de afișaj digital semi-outdoor şi outdoor(OMD și OHD Series SMART Signage) au fost dezvoltate pentru a ajuta companiile în livrarea eficientă a mesajelor către clienţi, prin expunerea acestora în vitrinele sau în fața locațiilor acestora. Acestea beneficiază de o intensitate a luminozității de până la 2,500 de candele, sistem propriu de ventilație, cât și certificare IP56 pentru protecție sporită la praf și apă.

În plus, pentru gama de soluții tip Video Wall, Samsung a prezentat două noi tehnologii inovatoare: Video Wall Factory calibration și Color Expert, aceste facilitând procesul de calibrare a imaginiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea vizibilității și clarității afișajului.

Împreună cu aceste tehnologii inovatoare a fost expus și noul ecran LED Samsung , având dimensiunea de 133 inci şi o rezoluție Wide Quad High Definition (de 1,5 ori mai mulți pixeli decât Full HD), care oferă o experiență captivantă consumatorilor. Noua soluție LED de afișaj digital este disponibilă în mai multe mărimi și rezoluții pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale utilizatorilor din sectoarele retail, corporate, transport sau transmisiuni televizate.

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

To Top