Stiri

Samsung prezintă un alt aspirator cu durată limitată de viață

Aspiratorul Bespoke Jet
Aspiratorul Bespoke Jet

Aspiratoarele Samsung nu s-au remarcat cu nimic în fața plutonului de produse chinezești fără nume. Nu de multe ori, aspiratoarele Samsung s-au dovedit mai puțin fiabile decât alte produse similare, vândute sub mărci puțin cunoscute. Cum electrocasnicele Samsung, în general, lasă de dorit, a venit timpul pentru îmbunătățiri.

Aspirator cu acumulator

Samsung a anunțat lansarea Bespoke Jet, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station, care oferă un sistem de filtrare în mai multe straturi cu eficiență de până la 99,999%. Pe lângă All-in-One Clean Station, o stație de andocare care încarcă aspiratorul și golește automat recipientul de praf, Bespoke Jet este mai ușor, fiind echipat cu un motor Digital Inverter.

Filtre lavabile

Când aspiratorul este andocat, All-in-One Clean Station golește automat și igienic recipientul de praf cu ajutorul tehnologiei Air Pulse, fără particule fine de praf în aerul emis.Sistemul de filtrare în mai multe straturi cu eficiență de până la 99,999% se asigură că doar aerul curat este eliberat din Bespoke Jet în timpul curățării. Toate piesele și filtrele sunt lavabile, astfel încât acestea pot fi păstrate curate.

Motor slab

Indiferent dacă este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet oferă un nivel de aspirare maxim pentru o curățare impecabilă. Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai ușor decât motorul Jet906 și generează până la 210W putere de aspirare. Aspiratoarele cu baterie nu au putere mare și nu se pot compara cu cele alimentate la rețea. Însă avantajele constau în ușurința în manevrare.

Dispozitivul portabil al Bespoke Jet cântărește doar 1,44 kg, fiind suficient de ușor pentru a-l manevra și curăța întreaga casă, astfel încât utilizatorii să poată curăța cu ușurință suprafețele scaunelor și canapelelor, deasupra dulapurilor și meselor, întreaga lungime a jaluzelelor, sub electrocasnice și chiar pe scări.

Baterie cu numai 500 de cicluri

Bateria internă oferă autonomie de aproximativ o oră. Tehnologia Samsung asigură, de asemenea, că dispozitivul își păstrează 70% din performanța originală pe parcursul a până la 500 de cicluri. Cu alte cuvinte, este posibil să puteți folosi aspiratorul Samsung chiar și pe o perioadă de doi ani, după care va trebui să achiziționați un alt acumulator.

Aspiratorul Bespoke Jet va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2022 în Asia de Sud-Est, Europa și în martie în S.U.A.

To Top