Stiri

Samsung provoacă fanii Angry Birds

Samsung Galaxy S II

Samsung organizează cel mai mare concurs de Angry Birds din România. Utilizatorii vor avea ocazia să joace Angry Birds pe televizoarele Samsung Smart TV folosind gesturi simple ale mâinii și să câștige sute de premii. Competiţia va avea loc în perioada octombrie – decembrie 2012 în Centrul comercial Băneasa Shopping City, iar premiul cel mare va fi acordat la sfârşitul campaniei.

Angry Birds este cel mai popular joc pentru mobile. De aceea, integrarea acestui joc pe Smart TV, televizorul numărul 1 în lume, a reprezentat un pas firesc, ce a venit ca o reconfirmare a devotamentului pe care Samsung îl are față de consumatorii săi,” a declarat Ana-Maria Păsculescu, Product Manager TV în cadrul Samsung Electronics România.

Dezvoltată de Rovio Entertainment, o companie media finlandeză, Angry Birds este una dintre aplicaţiile de top din lume. Jocul a fost lansat în 2009 şi a devenit unul dintre cele mai iubite jocuri mobile din lume datorită personajelor colorate şi experienţei captivante. De la lansare şi până acum, aplicaţia a fost descărcată de mai mult de un miliard de ori pe platforme multiple în toate versiunile jocului.

Angry Birds este primul joc pentru Smart TV care funcţionează cu Motion Control. Samsung a colaborat îndeaproape cu Rovio în ultimul an pentru a implementa tehnologia avansată pe aplicaţia Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Aplicaţia este disponibilă pe toate modelele din 2012 cu Smart Interaction, prin actualizarea celui mai recent software.

Samsung Galaxy S II

To Top