Stiri

Samsung pune un nou șef în fruntea diviziei Mobile

Samsung prezintă soluții de afișaj digital la ISE 2015

Corporația Samsung a numit un nou șef în fruntea diviziei Mobile. Dongjin Koh se va ocupa de business-ul la nivel global al diviziei mobile, ce include smartphone-uri, accesorii smart și servicii mobile. Dongjin Koh va prezenta cele mai noi inovații ale companiei în cadrul evenimentului Unpacked, ce va avea loc la Barcelona pe 21 februarie.

Dongjin Koh s-a alăturat echipei Samsung în 1984, acumulând o experiență de peste 30 de ani în compania sud-coreeană. Înainte de a accepta rolul de președinte al diviziei Samsung Mobile, Koh a ocupat poziția de vicepreședinte executiv și Head of Mobile Research & Design Office, din cadrul aceleiași divizii. În calitate de Head of Technology în divizia Strategy Team, poziție pe care a avut-o din 2007 până anul trecut, a dezvoltat parteneriate strategice care au adus pe piață tehnologii inovatoare.

De asemenea, Koh a fost responsabil și pentru introducerea de inovații tehnologice la nivel de software, în calitate de președinte al Samsung Research & Design Institute din Marea Britanie.

Koh și-a prezentat viziunea de business pentru 2016, obiectivele personale și a discutat despre mult așteptatul eveniment Samsung Unpacked într-un videoclip ce poate fi urmărit mai jos.

Viziunea noului președinte Samsung – Dongjin Koh

To Top