Stiri

Samsung Rex

Samsung Rex
Samsung Rex

Telefoanele foarte ieftine, cu funcții de bază, sunt de regulă trimise către piețele din Africa și India. Spre bucuria noastră, aceste telefoane ajung și în România unde își vor găsi cumpărători printre clienții cu venituri foarte mici.

Seria Samsung REX este formată din patru dispozitive: REX 90, REX 80, REX 70 și REX 60. Telefoanele au ecrane tactile, camere video și Wi-Fi, lucru de apreciat pentru această zonă. Meniul este organizat în iconițe dispuse 4×4 pe un ecran mare, pentru o vizualizare mai ușoară. Utilizatorii pot accesa rapid rețelele de socializare, iar widget-urile practice oferă acces imediat la informații despre vreme sau la alte aplicații utilizate frecvent.

Clienții care doresc să separe apelurile personale de cele legate de muncă se vor bucura de confortul dat de facilitatea dual SIM a mobilelor din seria Samsung REX. Pentru a se asigura că niciun apel nu este pierdut, funcția Dual SIM Always On permite utilizatorilor să primească apeluri pe o cartelă SIM chiar și atunci când sunt angajați într-o convorbire utilizând cealaltă cartelă.

Samsung Rex

Samsung Rex

To Top