Stiri

Samsung Seria 7 Smart Station şi Seria 7 HDTV

samsung Seria 7 Monitor
Noul monitor HDTV Seria 7 (TB750) prezintă design-ul asmiteric, cu un picior suplu poziţionat în partea dreaptă a ecranului. Profilul său poate fi înclinat până la unghiul de vizualizare optim pentru utilizator, în timp ce tehnologia exclusivă MagicAngle optimizează calitatea imaginii, asigurând vizualizarea iamginii în cel mai mic detaliu.

Samsung a prezentat noua linie de monitoare Seria 7, cuprinzând Seria 7 Smart Station şi Seria 7 HDTV monitor. Acestea vor fi disponibile pentru utilizatorii români din luna aprilie, în magazinele partenere Samsung.

Monitorul Samsung Seria 7 HDTV

Seria de monitoare premium Samsung Seria 7 HDTV (Seria TB750) dispune de un TV tuner încorporat, pentru funcţionalitate HDTV şi de tehnologia integrated wireless display (Wi-Di) de la Intel, pentru o mai bună conectare la dispozitivele mobile, precum smartphone-urile sau tabletele. Aceasta oferă o experienţă multimedia bogată, prin suportul Mobile High Definition Link (MHL), ce le permite utilizatorilor să vizualizeze pe un ecran mai mare imagini şi videoclipuri din smartphone-urile şi tabletele compatibile MHL.

samsung Seria 7 Monitor

Noul monitor HDTV Seria 7 (TB750) prezintă design-ul asmiteric, cu un picior suplu poziţionat în partea dreaptă a ecranului. Profilul său poate fi înclinat până la unghiul de vizualizare optim pentru utilizator, în timp ce tehnologia exclusivă MagicAngle optimizează calitatea imaginii, asigurând vizualizarea iamginii în cel mai mic detaliu.

Monitorul HDTV Seria 7 elimină nevoia unei multitudini de cabluri prin intermediul tehnologiei wireless display (WiDi) de la Intel, prin descărcarea widgetului Intel WiDi. Seria 7 HDTV beneficiază şi de interfaţa Samsung Smart Hub, ce oferă o multitudine de aplicaţii descărcabile, precum BBC News, Maxdome sau Cubovision. Monitorul permite utilizatorilor să lucreze în timp ce privesc la televizor, prin intermediul afişajului picture-in-picture (PiP); astfel, dispozitivul reprezintă cea mai bună soluţie de tip work-play pentru spaţiile restrânse.

CB750 samsung seria 7

Monitorul Seria 7 HDTV încorporează porturi dual HDMI şi un port VGA pentru compatibilitate cu aproape orice dispozitiv.


Seria 7 Smart Station

Având la bază modelul de succes Samsung Central Station (seria CA750), cea de-a doua generaţie a Seriei 7 Smart Station (seria CB750) este în acelaşi timp un monitor HD şi o staţie de andocare wireless. Noul Smart Station se poate sincroniza cu o multitudine de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, notebook-uri, periferice sau electronice AV, oferind posibilitatea de multitasking.

Noul Smart Station vine în două variante, cu display de 24” şi 27”, şi cu conexiune mobilă Mobile High Definition Link (MHL), permiţându-le utilizatorilor să se bucure de conţinutul de pe dispozitivele lor mobile direct pe un ecran mai mare şi, implicit, de un sunet de înaltă calitate.

Prin extinderea caracteristicii unice de detectare automată a reţelelor wireless, încorporată în componenta originală Central Station, Seria 7 Smart Station poate detecta un laptop echipat cu un adaptor USB wireless, aflat la 2 m de dispozitiv. De asemenea, funcţia Mobile Control le permite utilizatorilor să conecteze simultan o tabletă sau un smartphone, oferind un control deplin asupra dispozitivelor mobile, prin intermediul interfeţei unitare a Seriei 7 Smart Station, ce poate folosi un mouse şi o tastatură obişnuite. Utilizatorii pot naviga cu uşurinţă pe interfaţa smartphone-ului lor, pentru a răspunde la mesaje sau alerte şi se pot întoarce la sarcinile în curs pe laptop lor în câteva secunde.

CB750 samsung

Samsung Seria 7 Smart Station dispune de un design minimalist, cu un ecran wide şi puncte de conexiune montate la baza acestuia, pentru a păstra un aspect curat al spaţiului de lucru.

Modelul include trei porturi USB (două USB 3.0 şi un USB 2.0) pentru un plus de flexibilitate în comunicarea între dispozitive şi transferul de date. Porturile sunt aliniate pe baza monitorului, pentru acces rapid.

Seria 7 Smart Station include un port HDMI, ce permite conectarea playerelor Blu-ray, set top box-urilor sau dispozitivelor de gaming, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de display-ul LED 1080p. Monitorul poate reda şi sunetul transmis de dispozitivele conectate prin intermediul difuzoarelor integrate, sau cu ajutorul unor difuzoare externe ce pot fi conectate printr-un port audio out.

Monitorul Samsung Seria 7 Smart Station va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie.

To Top