Stiri

Samsung SMART Camera NX3000 îmbină design-ul retro performanța

Samsung NX3000
Samsung NX3000

Noul NX3000 este cel mai recent model al seriei de camere foto mirorrless NX. Cu specificații tehnice de ultimă oră, introduse într-un design retro, NX3000 este opțiunea premium perfectă pentru entuziaștii care își doresc fotografii făcute cu un aparat stilat, care oferă imagini clare și de înaltă calitate, pentru a surprinde ușor și plăcut toate momentele.

Dispozitivul NX3000 dispune de un puternic senzor APS-C CMOS de 20,3 MP, viteză a obturatorului de 1/4000 și fotografiere în rafală la 5 cadre pe secundă, pentru a surprinde imagini clare, oricând, de oriunde.

Pentru selfie, Samsung NX3000 dispune de un Display Flip-up de 3.0-inchi cu Wink Shot. Prin simpla deschidere a ecranului și încadrarea feței în ecran, utilizatorii pot porni aparatul și surprinde selfie-ul perfect printr-o singură mișcare, fără probleme.

La fel ca toate camerele SMART lansate recent, funcțiile Tag & Go integrate cu ușurință permit partajarea imaginilor cu conectivitate Wi-Fi și NFC de ultimă oră. Tag & Go permite utilizarea caracteristicilor avansate de conectivitate precum Photo Beam, Remote Viewfinder Pro și Mobile Link.

Samsung NX3000

Samsung NX3000

NX3000 va fi disponibil în nuanțele Alb, Negru și Maro și va fi echipat cu noul obiectiv OIS ED Power Zoom F3.5-5.6 de 16-50mm. Obiectivul puternic, compact și ușor permite fotografierea facilă, precum și surprinderea unor detalii spectaculoase în fiecare cadru. În plus, cu obiectivul Power Zoom de 16-50mm, utilizatorii pot controla funcția de zoom a camerei direct de pe telefonul mobil. Practic, Remote Viewfinder Pro le permite să dea frâu liber creativităţii.

To Top