Stiri

Samsung Xcover 2 – aceeași rezistență cu performanțe sporite

GALAXY Xcover 2
GALAXY Xcover 2

Noul Xcover 2 beneficiază de aceeași rezistență, venită de această dată cu performanțe sporite. GALAXY Xcover 2 este creat pentru a rezista celor mai ostile condiţii în aer liber, indiferent dacă utilizatorul se află la muncă sau la joacă. Este prevăzut cu protecţie împotriva prafului şi nisipului. Este rezistent şi la apă până la o adâncime de un metru timp de 30 de minute (certificat IP67).

Datele Google map pre-descărcate, un GPS + GLONASS îmbunătăţit, care scurtează detectarea semnalului de satelit cu până la 20% pentru urmărirea mai precisă a locaţiei utilizatorului, echiparea cu blitz LED a aparatului foto, care poate fi folosit drept lanternă, şi capacitatea bateriei de 570 ore (1700 mAh) fac din GALAXY Xcover 2 cel mai bun partener smartphone pentru explorări în aer liber.

Display-ul WVGA viu colorat, de 4 inci (100,8 mm), oferă unghi vizual clar şi extins, camera de 5 megapixeli şi camera video frontală VGA vor permite utilizatorilor să înregistreze momentele preţioase la o rezoluţie mare. Dispozitivul este dotat cu Bluetooth 4.0, oferind o conectivitate mai bună cu un consum redus de energie, capabil să detecteze dispozitive la distanţe de 50 de metri. Procesorul dual core de 1GHz asigură o viteză de operare rapidă pentru multitasking fără cusur, încărcare mai rapidă a paginilor web şi tranziţii UI mai uşoare.
 
Samsung GALAXY Xcover 2 rulează Android 4.1 (Jelly Bean) care permite tranziţii mai rapide şi mai fine pe ecran şi oferă o interfaţă îmbunătăţită pentru utilizator, datorită panoului de notificare mai uşor de utilizat.

GALAXY Xcover 2

GALAXY Xcover 2

To Top