Stiri

SAP aduce îmbunătățiri majore soluției Business One

System Innovation Romania

Companiile locale au la dispoziție noua soluție SAP Business One lansată recent de furnizorul german. Versiunea 9.1 aduce funcționalități îmbunătățite pentru managementul producției, planificarea resurselor, inventarierea stocurilor și gestiunea filialelor, dar și o implementare simplificată.

Noul modul pentru managementul producției permite o asociere mult mai facilă a resurselor umane și materiale (maşini, echipamente, materii prime) cu procesele de producție și costurile aferente. Astfel, companiile vor avea o imagine mai bună asupra capacităţii de producție pentru a optimiza gradul de încărcare şi a contabiliza mai corect costurile interne ale unui produs finit. O altă noutate constă în adăugarea unui nou mod de calcul al costului stocurilor pe baza seriei sau a lotului din care face un produs, ceea ce permite obţinerea unor analize economice pe aceste categorii.

Implementată prin System Innovation România, soluția SAP Business One 9.1 permite acum și importul facil al datelor din Excel, migrarea rapidă de la MS SQL la SAP Hana precum şi capacităţi extinse de analiză și căutare a datelor, prin SAP Crystal Reports 2013. Pentru companiile puncte de lucru multiple, SAP Business One 9.1 oferă crearea de fluxuri și procese dedicate, administarea separată a tranzacțiilor financiare dar și a stocurilor, precum și o analiză a centrele de profit și pierdere pe fiecare filială în parte. Din punct de vedere fiscal și legal, noua versiune este mai bine adaptată cerinţelor locale. Mulțumită beneficiilor pe care le oferă, amortizarea investiției în SAP Business One 9.1 va fi mai rapidă cu până la 10% față de versiunile anterioare.

„SAP Business One este o aplicație vie care este îmbunătăţita constant pentru a aduce o valoare cât mai mare utilizatorilor. Pentru această soluție, SAP are un plan de dezvoltare pe termen lung, prin care va aduce tot mai multe funcţionalităţi performante, de tip enterprise, către companiile mici și mijlocii. Mai mult, SAP înglobează în produs o parte din solicitările clienţilor dar și rezultatele muncii de cercetare. Actualizarea licențelor este gratuită, iar pentru instalarea efectivă oferim sprijin tuturor clienților noştri,” afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation România.

SAP lansează periodic versiuni îmbunătăţite ale produsului SAP Business One, care integrează atât cerinţele clienţilor din cele mai diverse medii economice cât mai ales rezultatele laboratoarelor de cercetare-dezvoltare si tehnologiile validate în versiunile de clasă superioară ale produselor sale.

System Innovation Romania

To Top