Stiri

SAPPHIRE aduce spor de performanţă pentru R9 290

SAPPHIRE R9 290X
SAPPHIRE R9 290X

SAPPHIRE a anunţat lansarea unui BIOS pentru noua placă grafică SAPPHIRE R9 290. Bazată pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD, SAPPHIRE R9 290 oferă performanţe la nivel de entuziast şi un preț mai accesibil faţă de vârful de gamă R9 290X.

In cazul noii plăci grafice SAPPHIRE R9 290, cert este că performanţele sunt limitate atunci când temperatura nucleului grafic atinge sarcina maximă de operare. Prin urmare, o răcire mai eficientă sporeşte nivelele de performanţă. Din moment ce toate modelele sunt asamblate cu un cooler standard, acest lucru poate fi obţinut doar prin creşterea vitezei ventilatorului pentru forţarea unui flux de aer mai ridicat în cooler, dar zgomotul produs de cooler se va intensifica.

După numeroase testări în diferite condiţii de operare, SAPPHIRE lansează un BIOS dezvoltat în mod special pentru R9 290 ce funcţionează cu un profil diferit al ventilatorului cu viteza maxima de 47%. Compania este de părere că în acest mod utilizatorul va beneficia de raportul ideal de performanţă, zgomot şi stabilitate, Noul BIOS şi unealta Flash sunt disponibile pentru descărcare gratuit de pe site-ul web al companiei.

Mereu în căutarea celor mai bune soluţii pentru utilizator, SAPPHIRE va introduce noi modele în familia R9 290 în decursul următoarelor săptămâni bazate pe design-ul şi soluţiile inovatoare de răcire ale companiei.

SAPPHIRE R9 290X

SAPPHIRE R9 290X

To Top