Stiri

SAPPHIRE la COMPUTEX 2015

SAPPHIRE R9 290X Tri-X 8GB
SAPPHIRE R9 290X Tri-X 8GB

SAPPHIRE demonstreaza forta celor trei divizii de business, Consumer graphics, Professional Graphics Solutions (PGS) si Embedded systems, atat cu demonstratii tehnice cat si practice in direct pentru cele mai noi tehnologii si produse, la Computex 2015 in Taipei, intre 2-6 iunie 2015.

De un an de zile SAPPHIRE PGS este Exclusive Global Distribution partner pentru placile grafice AMD FireProTM. Linia de produse pentru noile statii de lucru ofera o gama completa de performante pentru W910 cu bufferul sau de 16GB lider in bransa si iesirile cu 6 Displayport, prin extrem de competitivele statii grafice W8100 si W7100 pana la placile W5100 si W4100 pentru statii de lucru entry level. Aceasta este completata de noile adaugiri la seria server.

SAPPHIRE continua sa fie market leader pentru solutiile grafice AMD, pentru toti utilizatorii PC de acasa sau de la birou si pana la entuziastii de gaming la nivel inalt. Solutiile aduse prin Vapor-X si Tri-X continua sa primeasca aprecieri in bransa lor pentru performantele inalte, functionarea silentioasa. Si seria Dual-X benfeficiaza de o reputatie excelenta pentru calitate si siguranta.

La Computex, o selectie cu actualele produse va fi dezvaluita, si de asemenea si generatia de produse in pregatire, SAPPHIRE oferind informatii clientilor despre planurile sale pentru viitoare serii. Entuziastii de gaming vor fi anuntati de o ultima noutate ce va fi lansata in curand de catre SAPPHIRE. Comunitatea SAPPHIRE Nation va fi prima care va afla despre planurile unei serii complet noua de produse cu obiectiv de a aduce o noua experienta majoritatii gamerilor.

Desi SAPPHIRE nu ofera solutiile sale de placi de baza in toata lumea, continua sa aiba o piata importanta din China, unde solutiile furnizare folosesc cea mai noua tehnologie, incluzand noul design FM2+ cu suport pentru cele mai noi AMD APU, oferind specificatii special precum iesirile multi-display si AMD FreeDync.

SAPPHIRE R9 290 Vapor-X

SAPPHIRE R9 290 Vapor-X

To Top