Stiri

Sapphire lansează placa video AMD Radeon R9 Nano

AMD Radeon R9 Nano
AMD Radeon R9 Nano

SAPPHIRE lansează plăca grafică AMD Radeon R9 Nano dedicată pentru PC-uri de dimensiuni reduse și bazată pe noul GPU “Fiji” de la AMD cu tehnologie HBM și suport pentru DirectX 12.

​SAPPHIRE Radeon R9 Nano este cea mai rapidă placă grafică Mini ITX de dimensiuni reduse la ora actuală, ce permite sesiuni de gaming cu performanțe ridicate ȋntr-un sasiu compact portabil. Placa graficǎ SAPPHIRE Radeon R9 Nano se bazeazǎ pe nucleul grafic „Fiji”, cu implementarea High-Bandwidth Memory (HBM) pentru a livra eficiențǎ energeticǎ extremǎ și suficientǎ performanțǎ pentru ultra rezoluții, experiențe VR neegalate și un gameplay constant. Cu dimensiunile sale minuscule Radeon R9 Nano revoluționeazǎ design-ul PC pentru entuziaști.

Cu un consum de 175W (standard)Radeon R9 Nano este cea mai eficientă placă grafică Mini ITX din punct de vedere energetic. Cu o dimensiune de 6 inchi și rǎcită cu aer, placa reprezintă o nouă clasă de plăci grafice, ce permite gamerilor, modderilor și integratorilor de sistem să construiască șasiuri de dimensiuri foarte reduse, astfel deschide un orizont pentru noi design-uri PC ce nu ocupă mai mult spațiu față de un DVR sau o consolă de gaming.

SAPPHIRE Radeon R9 Nano este compatibilă DX12 și oferă suport pentru cele mai noi caracteristici precum AMD FreeSync, VSR, FRTC and Liquid VR. Cu o configurație de ieșiri video multiple, oferă suport AMD Eyefinity pentru aplicații monitor multiplu și AMD CrossFire dedicat configurațiilor multi-GPU pe o placă de bază compatibilă cu această caracteristică.

AMD Radeon R9 Nano

AMD Radeon R9 Nano

To Top