Stiri

SAPPHIRE R7 260X cu performanțe mai mult decât decente

SAPPHIRE R7 260X
SAPPHIRE R7 260X

SAPPHIRE Technology lansează primele modele din seria R7, ce adoptă multe dintre caracteristicile seriei R9 dar la un preţ ceva mai accesibil.
Modelul R7 260X de la SAPPHIRE se adresează în mod special gamerului dar beneficiază de caracteristici avansate pentru utilizatorul de acasă sau cel profesionist. Cu 2GB de memorie GDDR5 cu overclocking din fabrică la 1650MHz (6.6GHz efectivi), 896 procesoare stream şi frecvențe de 1150MHz această placă dispune de performanţe mai mult decât decente. Cu suport pentru DirectX 11.2 arhitectura este realizată pentru a rula cele mai noi aplicaţii şi jocuri chiar şi la rezoluţii HD sau chiar mai mult. Pentru optimizarea performanţelor se pot utiliza mai multe plăci grafice în configuraţie AMD CrossFire pe o placă de bază compatibilă.

Display-ul poate fi de asemenea captivant, cu suport pentru utilizare în mod simultan a trei monitoare în AMD Eyefinity fără a fi nevoie de adaptori activi. Configuraţia de ieşiri include Dual-link DVI-I (cu adaptor VGA inclus), Dual link DVI-D, Displayport 1.2 şi HDMI. Interfaţa HDMI 1.4a oferă suport pentru format stereoscopic 3D iar ieşirile HDMI şi Displayport oferă suport pentru rezoluţii Ultra HD 4K.

SAPPHIRE R7 260X beneficiază de toate caracteristicile arhitecturii AMD GCN, inclusiv App Acceleration, tehnologie AMD Image quality enhancement, tehnologie AMD Powerplay Power management technology, tehnologie AMD PowerTune technology cu Boost şi AMD ZeroCore Power.
SAPPHIRE R7 260X este disponibilă pe piața din România.

SAPPHIRE R7 260X

SAPPHIRE R7 260X

To Top