Stiri

Scanare duplex în rețea

Xerox DocuMate 3920
Xerox DocuMate 3920

Scanarea duplex și transmiterea documentelor într-o rețea pare o sarcină simplă la prima vedere. Lucrurile se complică când lucrăm cu un număr mare de documente și echipamentul nu ne ajută prea mult. Xerox a lansat un scanner color de rețea, de tip duplex ce poate fi alimentat automat cu 50 de pagini. Utilizatorii pot să scaneze ambele fețe ale unui document şi să-l trimită către e-mail, fax sau imprimantă, prin intermediul unui ecran tactil LCD de 7 inch, care afișează toate modurile de operare.

Scanerul este dotat cu o tastatură virtuală QWERTY, făcând introducerea datelor ușoară și rapidă.
Xerox DocuMate 3920 oferă birourilor mici și mijlocii posibilitatea ca angajaţii/ utilizatorii să aibă un acces securizat şi o administrare facilă, prin intermediul unei pagini web de configurare și printr-o conexiune Ethernet standard.

Scannerul DocuMate are o viteză de scanare de 20 de pagini pe minut şi 14 imagini pe minut, față-verso.
Opțiunea scan to email le permite utilizatorilor scanarea full color a documentelor pe hârtie, care sunt transformate direct din scanner în fişiere PDF, JPEG, TIFF etc.

Atunci când Xerox DocuMate 3920 este conectat direct printr-un USB la o imprimantă PCL5, configurația se transformă într-un copiator digital.

Xerox DocuMate 3920

To Top