Stiri

Schneider Electric anunță un nou UPS Easy 3M trifazat

Easy UPS 3M
Easy UPS 3M

Schneider Electric a prezentat o primă versiune a UPS-ului său trifazat Easy UPS 3M cu module de baterii interne de capacitate mare, de 60 și 80 kVA (400V). Easy UPS 3M a fost lansat la începutul acestui an cu bateriile externe de 60-200 kVA. Cu ajutorul modulelor de baterii interne, utilizatorii pot acum selecta cu ușurință UPS-ul cu autonomie predefinită pentru sarcini diferite, simplificând procesul de selecție și permițând implementarea rapidă a soluției.

Easy UPS 3M este ușor de instalat, folosit și întreținut, asigurând continuitatea alimentării cu electricitate pentru întreprinderile mici și mijlocii și potrivindu-se excelent atât în spațiul centrelor de date, cât și în mediile industriale. Designul simplu, cu întrerupător încorporat pentru intrare/ieșire/bypass, elimină necesitatea unui cabinet extern dedicat acestui întrerupător.

UPS-ul este ușor de întreținut și oferă acces frontal și superior pentru servicii de mentenanță și managementul echipamentului. Are o rezistență sporită în medii de lucru dure cu plăci de circuit imprimate, filtru de praf înlocuibil, temperatură de operare până la 40° C și protecție puternică la suprasarcină, toate făcând din Easy UPS 3M o soluție fiabilă pentru a asigura continuitatea activității companiei.

Departamentul de Servicii Schneider oferă o gamă completă de servicii pentru clienți pe durata întregului ciclul de viață al Easy UPS 3M. Aceștia beneficiază de serviciul de punere în funcțiune, pentru a se asigura că UPS-ul este configurat corect și în siguranță pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate și siguranță în exploatare.

To Top