Stiri

Schneider Electric si Cisco vrea sa monitorizeze consumul de energie

APC Schneider Electric
APC Schneider Electric

Monitorizarea consumului de energie poate fi un instrument important în realizarea unor economii substanțiale la factura de electricitate. Schneider Electric anunţă dezvoltarea unui parteneriat cu Cisco cu scopul de a oferi o soluţie completă şi inovatoare de management al energiei care monitorizează şi gestionează consumul de energie în toate toate tipurile de clădiri. Prin această soluţie integrată, proprietarii de clădiri, managerii, arhitecţii, contractorii şi managerii de IT vor putea să optimizeze eficienţa energetică şi operaţiunile de business pentru a economisi energie.

Arhitectura EcoStruxure este integrată cu Cisco EnergyWise, program integrat în infrastructura de reţea Cisco pentru a furniza o soluţie holistică de management al clădirii, în special a tuturor obiectelor consumatoare de energie, cum ar fi: HVAC, iluminatul, securitatea şi pentru prima dată, diminuarea consumului de energie din domeniul IT/IP, incluzând computerele, telefoanele, switch-urile Catalyst, terminale POE (Power over Ethernet) sau alte dispozitive din domeniul IT.

„Cisco EnergyWise este o soluţie de top în această industrie ce permite clienţilor să monitorizeze şi să controleze tensiunea în echipamentele lor de reţea şi în terminalele conectate la switch-urile şi router-ele Cisco”, afirmă preşedintele Cisco Unified Access Business Unit, Cisco. „Prin faptul că lucrăm cu firme de top precum Schneider Electric, oferim proprietarilor de clădiri şi managerilor posibilitatea de a monitoriza, raporta şi controla consumul total de energie al clădirilor, inclusiv infrastructura IT, prin intermediul unui singur panou, ceea ce duce în final la îmbunătăţirea eficienţei operaţionale şi la creşterea economiilor”.

To Top