Stiri

Schneider Electric lansează UPS-ul trifazat Galaxy VS cu baterii inteligente

UPS trifazat Schneider Electric Galaxy VS
UPS trifazat Schneider Electric Galaxy VS

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizare, a prezentat prima versiune a echipamentului de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente. Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, ușor de instalat, conceput pentru a satisface cerințele de securitate în electroalimentare din mediile IT, comerciale și industriale.

Noul Galaxy VS 10-50 kW, care este echipat cu module de baterii interne inteligente, îmbunătățește disponibilitatea echipamentului, oferind flexibilitate sporită în configurarea bateriilor și monitorizarea acestora. Bateriile sunt dispuse sub formă de șiruri redundante și dispun de o funcție de auto-configurare. De asemenea, acest nou model reduce riscurile, asigurându-se că sarcinile critice sunt întotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile și redundanță pentru baterii. Are o amprentă compactă, optimizată prin integrarea bateriilor în unitatea UPS, ceea ce îl face ideal pentru cerințele unice de tip EDGE sau pentru infrastructurile critice.

Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu excepția Chinei și Japoniei. În funcție de cerințele de putere și timpul de funcționare, există două opțiuni ale unității, oferind 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) și 20-50 kW (480V). Serviciul de punere în funcțiune este inclus pentru a garanta performanța, calitatea și siguranța sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima dată în aprilie 2019 pentru bateriile externe care suportă 20-100 kW (400V/480V) și 10-50 kW (208V).

Ce avantajele mai aduce Galaxy VS:

  • Ocupă un spațiu redus: Designul compact și accesul frontal complet pentru service îl fac ideal pentru spațiile î
  • Disponibilitate maximă datorită arhitecturii modulare: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid și toleranță la erori.
  • Economii de costuri: Are o eficiență de până la 99% atunci când este operat în modul brevetat ECOnversion de Schneider Electric, permițându-le utilizatorilor să își recupereze investiția inițială în termen de doi, până la trei ani, prin economii de energie (în funcție de model).
  • Timp de funcționare sporit și mentenanță simplificată: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid și toleranță la erori. Acest lucru oferă redundanță internă la niveluri reduse de încărcare și un timp mult mai scurt pentru reparații.
  • EcoStruxure Ready: Îl face ușor de gestionat, cu vizibilitate globală asupra performanței și parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24×7, folosind software-ul de management de generație nouă, EcoStruxure IT Expert și EcoStruxure Asset Advisor.
  • Green Premium certified oferă, din fabricație, o performanță durabilă a afacerii.
To Top